Connect with us

technokrata

Új LG mobiltelefonok a CeBIT-en

Kütyük

Új LG mobiltelefonok a CeBIT-en

Az LGE bemutatta kétsávos üzemmódban működő mobiltelefonjait (LG-U8150 modellek), melyek 2,2 colos, 260.000 pixeles TFT LCD kijelzővel és nagyteljesítményű 300.000 pixeles (VGA) felbontású integrált digitális fényképezőgéppel rendelkeznek.

Az LG ˝intenna˝ stílusú, 1,3 millió pixel felbontású, nagyteljesítményű, kamerás mobiljai 262.000 színű, TFT technológiájú folyadékkristályos fő-kijelzővel, valamint 65.000 színárnyalat megjelenítésére alkalmas TFT-LCD al-kijelzővel rendelkeznek. A készülékek VOD (Video On Demand) szolgáltatásokat is ajánlanak felhasználóiknak.

Az LG-G7200 egy 270 fokban elforgatható LCD kamerával felszerelt mobiltelefon, amely mozgókép rögzítésére, lejátszására, valamint videó MMS fogadására és küldésére is alkalmas.

A fenti kétsávos modellek fejlett technológiájuk révén kompatibilisek az Európában is elterjedt GSM, GPRS és WCDMA második és harmadik generációs mobil-szolgáltatásokkal.. Az LG mobiltelefonjai támogatják a harmadik generációs adatszolgáltatásokat (VOD – Video On Demand, és MMS szolgáltatások), valamint zoom-mal és folyamatos felvételi funkcióval rendelkeznek.

A fentiek is bizonyítják az LGE elkötelezettségét a harmadik generációs mobiltechnológia iránt: a mobilrendszerek fejlesztésével a társaság vezető pozíciót kíván elérni a harmadik generációs mobiltelefonok piacán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp