Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes internetezés Private Talk hívókártyával

Kütyük

Ingyenes internetezés Private Talk hívókártyával

Hétfőtől ingyenesen, előfizetés és időkorlátozás nélkül szörfözhet mindenkinek az Interneten, aki rendelkezik az eTel Magyarország Private Talk hívókártyájával.

Az alternatív távközlési szolgáltató kilenc hónapja vezette be a Private Talk kártyát, amivel a magyar piac egyik legolcsóbb nemzetközi telefonálási lehetőségét teremtette meg. A szolgáltatásokat később kiterjesztette a valamennyi hazai mobil hálózatba irányuló olcsó, internetes SMS-küldés lehetőségével is. Az ingyenes Internetre lépés mai bejelentését követően az eTel hamarosan online feltölthető fizetőeszközzé teszi a Private Talk kártyát, amellyel szerteágazó távközlési szolgáltatások vehetők majd igénybe.

A Private Talk kártya tulajdonosa modemes kapcsolattal teremthet összeköttetést az eTel Magyarország központjával, amely a kártya kódjának azonosítását követően azonnal eljuttatja őt a Világhálóra, ahol addig barangolhat, amíg kedve tartja. A kártyán szereplő összeg ez idő alatt nem csökken, azt az internetezéssel egy időben is fel lehet használni nemzetközi, vagy belföldi távhívásra, helyi beszélgetésre, vagy SMS küldésre egyaránt. Internetezés közben a kártya tulajdonost csak saját telefonszolgáltatójának behívási költsége terheli.

A kártya az Interneten keresztül többféle módon is használható szöveges üzenetet küldési, valamint a távközléssel kapcsolatos egyéb szolgáltatások egyszerű és gyors igénybevételére. Az „www.smskartya.hu” honlap az ide látogató kártyatulajdonosoknak lehetőséget kínál arra, hogy anonim módon, vagy saját telefonszámukkal küldjenek üzenetet. A hívókártya PIN kódjának és sorozatszámának megadása után azonnal küldhető az üzenet. A kártya lehetővé teszi saját telefonkönyv kialakítását vagy több kártya egyidejű felvételét az üzenetközpont adatbázisába.

A Private Talk hívókártyával olcsóbb a tengerentúli beszélgetés, mint itthon a mobil hívás. Percdíjai közelítenek ahhoz a díjszabáshoz, amely a távközlés tényleges felszabadítása után léphetne életbe hazánkban.

A kártya tulajdonosa telefonszolgáltatás igénybevételéhez ingyenesen használhatja a 06-80-988-988 behívószámot, és élhet a másodperc alapú számlázás, valamint a telepítési és havidíj nélküli díjszabás előnyeivel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés