Connect with us

Sony Ericsson Bluetooth Media Viewer MMV-100

Kütyük

Sony Ericsson Bluetooth Media Viewer MMV-100

A Sony Ericsson bejelentette az innovatív szórakoztató Bluetooth Media Viewer MMV-100 eszközét, amelynek segítségével a mobiltelefonon készült, vagy tárolt képek TV-n vagy digitális kivetítőn is megtekinthetők.

Az MMV 100 ezekhez az eszközökhöz közvetlenül csatlakoztatható, és a vezeték nélküli Bluetooth technológia révén képeket és audiofájlokat jutattatnak el a mobiltelefonról a képernyőre.

A Media Viewer MMV-100 praktikus, kényelmesen használható kiegészítő azok számára, akik egyszerűen, gyorsan és nagy képernyőn szeretnének képeket és audiofájlokat megosztani barátaikkal, családtagjaikkal: a mobiltelefonon tárolt kép- és audiofájlok egyetlen gombnyomással továbbíthatók a telefon billentyűzetéről, hogy azokat egy tévén vagy digitális kivetítőn nagyobb társaság is élvezhesse.

Az eszköz kiterjeszti a Bluetooth-termékek mögött álló elgondolást: ahelyett, hogy egy telefont és egy Bluetooth-eszközt párosítana, az MMV-100 sok eszközhöz képes csatlakozni, így egyszerre több személy használhatja mobiltelefonját ugyanabban az időben arra, hogy képeket továbbítson ugyanarra a képernyőre. Az eszköz lehetőséget nyújt AMR és MP3 audiofájlok közvetlen átadására is, és így a zenefájlok a televízió hangszóróján keresztül hallgathatók.

Az MMV-100 ezen felül kiváló munkaeszköz is lehet, hiszen kisebb vetítéses bemutatók megtartására is alkalmas. A képként elmentett bemutatók tárolhatók olyan mobiltelefonokban, mint például a K700 vagy az S700, és ezek később kivetíthetők a tárgyaló vagy a konferenciaterem nagyobb képernyőjére a Bluetooth segítségével.

Az MMV-100 a következő Bluetooth-profilok használatát támogatja: File Transfer Profile (FTP), Object Push Profile (OPP), Basic Imaging Profile (BIP), a Sony Ericsson K700, S700, P900, P800, T630, T610 és T68i típusú telefonjaival használható (a funkcionalitás a telefontól függően változhat).

Az MMV-100 SCART csatlakozó vagy stereo audio/video RCA kábel segítségével csatlakoztatható tv-hez vagy kivetítőhöz, PAL és NTSC rendeszerekhez egyaránt alkalmas.

A termék 2004 második negyedévében kerül majd a boltokba.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő