Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagy tudású új PDA-t fejleszt az IBM

Kütyük

Nagy tudású új PDA-t fejleszt az IBM

Az IBM és a Unitec egy vadonatúj kéziszámítógép kifejlesztésén munkálkodik.

Az eszközről tudni lehet, hogy lelke nem más, mint egy PowerPC 405LP típusjelű mikroprocesszor, 32 MB RAM, 32 MB flashmemória, valamint 64 MB felhasználói memória. A PDA újdonság TFT (Thin Film Transistor) technológiájú folyadékkristályos kijelzője 4 colos képátlóval és 240×320 képpontos felbontással rendelkezik, valamint több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes.

Akinek esetleg nem lenne elegendő a beépített memória kapacitása, az SD (Secure Digital), vagy MMC (MultiMediaCard) memóriakártyák révén könnyedén extra memóriát tehet a készülékbe. Az energiaellátásról egy meglehetősen nagy kapacitású, 1700 mAh-s lítium-ion akkumulátor gondoskodik és itt kell említést tenni arról, hogy a lehető legalacsonyabb fogyasztás érdekében a már említett processzor a felhasználási körülményektől függően képes arra, hogy frekvenciáját 150 MHz és 380 MHz között dinamikusan változtassa.

A többek közt sztereó fejhallgató csatlakozóval, infravörös porttal, illetve Bluetooth kontrollerrel felvértezett IBM kéziszámítógép piaci debütálásának időpontja, illetve kereskedelmi ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés