Connect with us

djuice arcok – testközelben Oroszlán Szonja, Kamarás Iván, Béres Alexandra és Szabó Győző

Kütyük

djuice arcok – testközelben Oroszlán Szonja, Kamarás Iván, Béres Alexandra és Szabó Győző

A djuice február 25-én újabb különleges szolgáltatással bővítette letölthető tartalmainak eddig is páratlanul gazdag választékát.

A ˝djuice arcok˝ négy kedvencet – Oroszlán Szonját, Béres Alexandrát, Kamarás Ivánt és Szabó Győzőt – nyújtja át az ügyfeleknek letölthető képek és hangok, valamint aktuális híradások formájában.

A tavaly év végén elindult ˝djuice sztárok˝ énekesei és zenekarai után megérkeztek a djuice arcai: négy sikeres magyar fiatal, akik színészként illetve sportolóként – és nem utolsó sorban karizmatikus személyiségük, kifogyhatatlan energiájuk és törhetetlen életkedvük révén – akkor is példaképül szolgálhatnának sokak számára, ha történetesen nem rajongana értük az egész ország.

A ˝djuice arcok˝ szolgáltatás Béres Alexandra, Oroszlán Szonja, Szabó Győző és Kamarás Iván színes egyéniségének minden árnyalatát megjeleníti a mobiltelefonon. Portréjuk színes háttérképek formájában tölthető le a WAP-ról, valamint operátorlogóként és képüzenetként SMS-ben, hangjuk különféle alkalmakra – például esküvő, születésnap vagy lábadozás – szóló üzenet formájában juttatható el bármely belföldi telefonszámra, de beállítható a Pannon ügyfelek hangpostájának kimenő üzeneteként is.

A fentiek rendszeresen bővülő választéka mellett a djuice arcok kedvenc dalait is letölthetjük egy- vagy többszólamú csengőhangnak. A lista kéthetente újabb dallammal gazdagodik, de nem csak a letölthető képek, hangüzenetek és csengőhangok átböngészéséért lesz érdemes rendszeresen látogatni a djuice arcok WAP-oldalát vagy a www.djuice.hu internetes oldalt. A fiatal sztárok életrajza mellett naponta szolgálunk hozzájuk kapcsolódó hírekkel és érdekességekkel, beszámolunk következő fellépésükről, ráadásul a djuice négy arca meghatározó könyv- és filmélményeit is megosztja az előfizetőkkel.

A háttérképek, valamint a polifonikus csengőhangok közvetlenül a djuice WAP oldaláról tölthetőek le bruttó 400, illetve 300 forintért, míg a többi tartalom a 1775-ös számra küldött SMS-ben, bruttó 300 forintos díjért tölthető le. Az időzíthető hangos üdvözlet és a mókás hangposta szolgáltatás a 1778-as számra elküldött szöveges üzenetben rendelhető meg, díja bruttó 475 Ft. Az emelt díjas szolgáltatások igénybevételéhez a számlás előfizetőknek EDSZ egyenleggel kell rendelkezniük.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom