Connect with us

A Siemens bemutatta a világ első MMS képes vezeték nélküli (cordless) készülékeit

Kütyük

A Siemens bemutatta a világ első MMS képes vezeték nélküli (cordless) készülékeit

A Siemens Mobile a világon elsőként olyan vezeték nélküli (cordless) készülékeket mutatott be, amelyekkel MMS-t lehet küldeni.

A rendkívül stílusos kialakítású Gigaset SL740 valamint SLX740isdn az MMS küldésre alkalmas mobiltelefonokhoz hasonlóan beépített digitális kamerával és nagy felbontású, színes kijelzővel rendelkeznek. Ezután a legemlékezetesebb pillanatokat hagyományos telefonvonalon keresztül is azonnal megoszthatjuk családtagjainkkal és ismerőseinkkel.

A Gigaset SL740 és SLX740isdn készülékek már a hagyományos telefonok körében is lehetővé teszik, hogy ezentúl színesebben kommunikáljunk. Az új cordless készülékek tág teret engednek kreativitásunknak, hiszen segítségükkel otthoni telefonunkról is küldhetünk MMS-üzeneteket, sőt a fotókhoz hangokat és maximum 640 karakter erejéig SMS üzenetet is társíthatunk. A beépített digitális kamerával kiváló minőségű fényképeket készíthetünk, amelyeket a nagy felbontású kijelzőn tekinthetünk meg.

A Gigaset SL740 és SLX740isdn olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek a mobiltelefonok világában már népszerűek. Lehetővé teszik, hogy fotók segítségével személyre szabjuk telefonkönyvünket, így azonnal tudjuk, ki hív bennünket. Emellett bejövő hívásainkhoz különböző többszólamú csengőhangokat is párosíthatunk, így a dallam alapján is azonosítani tudjuk a hívó személyét.

A telefonkönyvben 200 nevet illetve számot tárolhatunk, emellett a letölthető logók és képek segítségével személyiségünkhöz igazíthatjuk otthoni telefonunkat. Kedvenc képünket vagy logónkat tovább is küldhetjük személyi számítógépünkre, s ott képernyővédőként használhatjuk. A készülékhez adott Data suite program és az adatkábel segítségével számítógépünkön keresztül fotókat cserélhetünk, csengőhangokat tölthetünk le és összehangolhatjuk telefonkönyvünket internetes levelezőlistánkkal. A naptárfunkció a feledékenyek dolgát könnyíti meg, s mindig figyelmezteti őket a fontos évfordulókra és határidőkre.

A Gigaset SL740 és SLX740isdn áprilistól kerül az európai üzletekbe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom