Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sendo M570: belépőszintű széthajtható mobiltelefon

Kütyük

Sendo M570: belépőszintű széthajtható mobiltelefon

A Sendo a 3GSM Világkonferencián leplezte le legújabb belépőszintű mobiltelefonját, az M570-et.

A kicsi és könnyű, széthajtható kialakítással rendelkező újdonság szolgáltatások tekintetében nagy mértékben hasonlít a napokban bemutatott Sendo S600-hoz, leszámítva, hogy a beépített digitális fényképezőgép hiányzik belőle.

A 82 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 20 milliméter vastag telefon egész pontosan 77 grammot nyom a mérlegen. A Sendo M570 telefonkönyvében maximum 250 kontaktot lehet eltárolni, melyek mindegyikéhez három hívószám és egy elektronikus levelezési cím rögzíthető. A készülék 100 darab rövid szöveges üzenetnek ad helyet, és természetesen támogatja a multimédiás üzeneteket is. Egy-egy MMS maximum 20 oldalból állhat, illetve legfeljebb 100 KB méretű lehet.

A GPRS Class 8 támogatású Sendo újdonság Java 2.0 kompatibilis, vagyis gyárilag telepített játékainak és egyéb alkalmazásainak köre könnyedén tovább bővíthető. A polifonikus csengőhangokkal ellátott készülék WAP böngészője 2.0-s verziószámot visel magán. A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor a nyár elején bemutatkozó, 190 eurós árú Sendo S600 a gyártó közlése szerint 5 órás beszélgetési idővel, illetve 400 órás készenléti idővel rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés