Connect with us

technokrata

Új márkanév: ˝Starmap Mobilszövetség˝

Kütyük

Új márkanév: ˝Starmap Mobilszövetség˝

A Mobilszövetség, amely 2003 októberében alakult, 2004. február 23-án bejelentette új márkanevét, a ˝Starmap Mobilszövetség˝-et.

A márkanév jelzi a kilenc vezető, független mobilszolgáltató szoros együttműködését az egész Európára kiterjedő, határokon átnyúló, mobil hang- és adatátviteli megoldások biztosítására vonatkozóan.

A tagok fokozatosan vezetik be a Starmap Mobile Alliance márkanevet és emblémát, amelyek segítségével az ügyfelek és a szállítók könnyebben tudják majd azonosítani és hasznosítani a tagok helyi ajánlatait, az adott országbeli előfizetési konstrukciókat kiegészítő, a szövetségen belüli szolgáltatások révén elérhető nagyobb előnyöket – kihasználva az Európa nagy részét lefedő szolgáltatási terület adta lehetőségeket.

A szolgáltatók közti sikeres műszaki és kereskedelmi egyezmények eredményeképpen a szövetség ügyfelei – egymás hálózatában roamingolva – már most élvezhetik a GPRS, az MMS és az olyan ismert szolgáltatások előnyeit, mint a hangposta és a rövid hívókódok. A nagyvállalati ügyfélkör részére kidolgozott egyszerű és egységes roaming tarifák már a szövetség több tagjának hálózatában elérhetőek. A szolgáltatók szintén együttműködnek a szolgáltatások minőségének közös biztosításában.

Ezen túlmenően, a tagok együttműködnek a 3G (harmadik generációs) készülékek definiálásában és kifejlesztésében. Továbbá, közös terjesztési megállapodást hoztak létre fejlett adatkommunikációt biztosító, integrált PDA-telefonoknak (ilyen például az XDA2) a tagok hálózatában való elérhetőségéről. Ezek a készülékek az úton lévő felhasználóknak biztosítani fogják például a videó, a színes képek és a vállalati internet-alkalmazások igénybevételét.

˝A Starmap Mobilszövetség már megteremtette előfizetői részére a határok és vezetékek nélküli környezetet, és elkötelezett a sokat utazó ügyfelek számára lényeges előnyöket hozó további együttműködésre. A Starmap márkanév alatt további szolgáltatásokat építünk ki, közös együttműködést alakítunk ki beszállítóinkkal, és vonzó ajánlatokat teszünk üzleti és lakossági ügyfeleink számára, erősítve azt, hogy otthonuktól távol is otthon érezzék magukat a mobilszolgáltatások használatában˝ – állítja Joaquin Mollinedo, a Starmap Mobile Alliance elnöke.

A Starmap Mobilszövetségnek jelenlegi kilenc tagja összesen több mint 41 millió előfizetővel rendelkezik: az Amena (Spanyolország), O2 (Németország, Egyesült Királyság és Írország), One (Ausztria), Pannon GSM (Magyarország), Sunrise (Svájc), Telenor Mobil (Norvégia) és Wind (Olaszország) alkotják a szövetséget. A minden egyes tag képviselőjének részvételével működő igazgatóság vezetése alatt, a Starmap Mobilszövetség biztosítja ügyfelei számára az innovatív, vonzó és felhasználóbarát szolgáltatások igénybevételének a lehetőségét, a “külföldön is otthon” érzés megteremtésével – megadva számukra azt az egyszerű, kényelmes felhasználási lehetőséget és minőségi szolgáltatást, amelyhez otthon már hozzászoktak. A Starmap Mobilszövetség tagjai együttműködnek a beszerzés és a nagyvállalati ügyfélkörnek való értékesítés területén, valamint műszaki kérdésekben is.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp