Connect with us

technokrata

Mitsubishi M342i: 262 ezer színárnyalatú LCD

Kütyük

Mitsubishi M342i: 262 ezer színárnyalatú LCD

Természetesen a Mitsubishi sem hiányzik a napokban zajló 3GSM Világkonferenciáról, ahol is bemutatkozott a vállalat legújabb mobiltelefonja, az M342i.

A tavaly év végén debütált M341i-hez nagyon hasonló, hagyományos kialakítású készülék TFT technológiájú folyadékkristályos kijelzőjének 128×160 pixeles felbontása közepesnek nevezhető, ezzel szemben az általa megjelenített 262 ezer színárnyalat igen csak elismerésre méltó.

A Mitsubishi M342i a mai trendnek megfelelően többek közt beépített digitális fényképezőgéppel is fel van vértezve. A készülék kamerája 640×480 pixeles (VGA) felbontású fotók készítését teszi lehetővé, és háromszoros digitális zoom szolgáltatással rendelkezik. Az i-mode kompatibilis M342i által készített fényképek MMS-ben küldhetők el, azonban a telefon sajnos nincs ellátva elektronikus levelezési klienssel.

Az 5 MB belső memóriájú Mitsubishi M342i a gyártó ígéretei szerint valamikor az idei esztendő negyedik negyedévében jelenik meg a kereskedelmi forgalomban. A várható árral kapcsolatban egyelőre nincsenek információink.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák