Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia 3G hálózatot szállít a hollandiai T-Mobile számára

Kütyük

A Nokia 3G hálózatot szállít a hollandiai T-Mobile számára

A Nokia a T-Mobile hollandiai 3G WCDMA rádió-hozzáférésű hálózatának egyedüli szállítója.

A megállapodás egy nemzetközi keretegyezmény részét képezi, amelynek értelmében a T-Mobile International, a világ egyik vezető mobil-kommunikáció szolgáltatója a Nokiát választotta európai 3G WCDMA hálózatainak fő szállítójául.

A szállítások már elkezdődtek, a kétmillió előfizetőnek fejlett mobil multimédiás szolgáltatásokat biztosító hálózat pedig a tervek szerint 2004 második felében indul.

A megállapodás alapján a Nokia 3G rádió-hozzáférésű hálózatot, a Nokia NetAct hálózat- és szolgáltatás-üzemeltetési rendszert, valamint a tervezésre, engedélyeztetésre, integrációra, projekt irányításra és karbantartásra kiterjedő szolgáltatások széles skáláját biztosítja.

˝Örömmel terjesztjük ki a 2G-ről a 3G termékekre és szolgáltatásokra is a T-Mobile Netherlands-szal fenntartott hosszú és sikeres üzleti kapcsolatunkat, és boldogan támogatjuk a vállalatot az erős verseny jellemezte holland mobilpiacon szerzett részesedésének további növelésében˝ – mondta Robin Lindahl, a Nokia T-Mobile-lal foglalkozó üzleti csoportjának alelnök-igazgatója.

˝Idén szemtanúi lehetünk majd a kereskedelmi 3G hálózatok széleskörű elterjedésének. A WCDMA 3G valóban hatékony a nagy kapacitás-igényű multimédiás szolgáltatások lehető legolcsóbb biztosításában. A szolgáltatók multimédiás hálózatokba történő befektetései során véleményünk szerint a WCDMA 3G jelenti majd a legfontosabb rádió-hozzáférésű platformot˝ – tette hozzá Robin Lindahl.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés