Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Cartoon Network világszerte elérhető lesz a Vodafone live!-on

Kütyük

A Cartoon Network világszerte elérhető lesz a Vodafone live!-on

A Cartoon Network ma jelentette be a Tom és Jerryt, Frédi és Bénit, a Pindúr pandúrokat és világhírű karaktereinek egész sorát felvonultató mobil-szolgáltatásának beindítását, amelyet a Vodafonnal közösen indít.

A Vodafone a Cartoon Network mobil tartalmat egyiptomi, német, görög, magyar, ír, olasz, máltai, holland, portugál, spanyol, svéd és angol Vodafone live! előfizetői számára teszi elérhetővé.

Az ajánlat szórakoztató java-játékokat, színes logókat és polifonikus csengőhangokat tartalmaz, amely klasszikus és ideiglenes karaktereket vonultat fel annak érdekében, hogy a legkülönbözőbb korosztályokat telefonálásra bírja.

A Cartoon Network -összes jelenlegi prémium mobil szolgáltatását tartalmazó- ajánlata több lépésben kerül majd bevezetésre. A csomag olyan játékokat tartalmaz majd, mint Maci Laci piknikje, Dexter laboratóriumának biztonsági riasztója, Frédi és Béni, Samurai Jack leszámolás, Bátor, a gyáva kutya kísértet háza, Tom és Jerry sajtvadászat, Pindúr Pandúrok és Vbirds. A Top Cat, Scooby Doo, Banana Splits és Jetsons alapján is készülnek különböző logók és csengőhangok. A Cartoon Network tartalmakat a csatorna népszerű karakterei alapján a Macrospace Ltd. készítette.

˝Ez az együttműködés remek lehetőséget teremt a Vodafone-nal fennálló kapcsolataink kiterjesztésére. A fiatal és idősebb Cartoon rajongók minden formájukban szívesen látják viszont kedvenc karaktereiket˝ – hangsúlyozta Mitch Lazar, a Wireless AND Emerging Technology for Turner Broadcasting elnökhelyettese.

˝Mint világhírű márka és a világ néhány legnépszerűbb rajzfilmfiguráinak otthona, a Cartoon Network a Vodafone ideális partnere. A Vodafone live! ügyfelek új és izgalmas játékok és csengőhangok formájában is élvezhetik majd kedvenc karaktereik – mint például a Tom és Jerry és a Top Cat- bohóckodásait˝ – mondta Graeme Ferguson, a Vodafone Global Products és Tartalomszolgáltató Tartalomfejlesztőjének vezérigazgatója.

A Cartoon Network 2003-ban ünnepelte fennállásának tizedik évfordulóját és azt, hogy még mindig Nagy Britannia első számú gyerekcsatornája. Miután a Cartoon Network 1993 óta pán-európai csatornaként sugároz, Európa- Közel-Kelet- és Afrika-szerte 11 nyelven 32 millió háztartásban fogható, így a régió legnagyobb lefedettségű csatornájának számít. A Cartoon Network világszinten is a legnagyobb lefedettségű gyermek- és rajzfilmcsatorna, hiszen 17 nyelven, 145 országban és 160 millió háztartásban fogható. A csatornákat a – Time Warner érdekeltségi körébe tartozó – Turner Broadcasting System Europe Limited üzemelteti.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés