Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola MPx100: hagyományos kialakítású új okostelefon

Kütyük

Motorola MPx100: hagyományos kialakítású új okostelefon

A napokban a franciaországi Cannes-ban zajló 3GSM Világkongresszus keretein belül a Motorola bemutatta legújabb okostelefonját, az MPx100-at.

A hagyományos kialakítású készülék a Microsoft legfrissebb mobil operációs rendszerére, a Windows Mobile Smartphone 2003 Editionre épül. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű, GPRS kompatibilis MPx100 infravörös porton, illetve Bluetooth kontroller segítségével kapcsolható össze más digitális eszközökkel.

A legújabb trendnek megfelelően a Motorola MPx100 memóriája is könnyedén tovább bővíthető, lévén, hogy bővítőhelye akár 512 MB kapacitású SD (Secure Digital) memóriakártyákat is képes fogadni. A telefon beépített digitális fényképezőgépe 1,3 megapixeles felbontással, vakuval, valamint háromszoros zoom funkcióval büszkélkedhet.

A Java kompatibilis MPx100 minden további nélkül képes az MP3 formátumú zenefájlok lejátszására, MSN Messenger szoftvere révén pedig akár chatelni is lehet vele. A Pocket Internet Explorer segítségével a WAP oldalak éppúgy megnézhetők, mint a hagyományos HTML site-ok, és mondanom sem kell, hogy a telefon MMS támogatással rendelkezik. A Motorola MPx100 előreláthatólag a második félévben bukkan majd fel a kereskedések polcain, árazása egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés