Connect with us

technokrata

Motorola E1000: multimédiás 3G telefon

Kütyük

Motorola E1000: multimédiás 3G telefon

Míg az A1000-et az üzletembereknek, addig az E1000 típusjelű új 3G mobiltelefont elsősorban a multimédiás megoldások irányában nyitott, játékosabb kedvű vásárlóknak szánja a Motorola.

A saját fejlesztésű operációs rendszerrel ellátott újdonság főbb érdekességei közé tartozik a nyolcszoros digitális zoommal rendelkező, 1,2 megapixeles felbontású beépített digitális fényképezőgép, valamint a PTT (Push To Talk) technológia. Utóbbi megoldás révén a készüléket egyetlen gombnyomásra lényegében mint egy egyszerű walkie-talkie-t lehet használni.

A nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalat megjelenítésére képes folyadékkristályos kijelzővel szerelt Motorola E1000 a mai divatnak megfelelően többek közt MP3 lejátszóval is fel van vértezve, ezenkívül pedig említésre méltó, hogy az SMS, EMS és MMS kompatibilis készülék USB porton és Bluetooth kapcsolaton keresztül is képes kommunikálni más eszközökkel.

A Real Networks-féle streaming szoftverrel ellátott Motorola E1000 valamikor az idei esztendő második felében jelenik majd meg a piacon. Az árral kapcsolatos információkat egyelőre nem hozta nyilvánosságra az amerikai székhelyű gyártó.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák