Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola A1000: 3G mobil üzletembereknek

Kütyük

Motorola A1000: 3G mobil üzletembereknek

A Motorola bejelentette elsősorban üzleti felhasználásra szánt legújabb harmadik generációs mobiltelefonját, az A1000 típusjelzésű készüléket.

A 7.0 verziójú Symbian operációs rendszert futtató Motorola a jelenlegi GSM/GPRS (900/1800/1900 MHz) hálózatokban éppúgy használható, mint a mostanság szárnyait bontogató WCDMA (2100 MHz) hálózatokban. A 208×320 képpontos felbontású, TFT (Thin Film Transistor) technológiájú folyadékkristályos kijelzővel szerelt készülék beépített digitális fényképezőgépe 1,2 megapixeles felbontású, négyszeres digitális zoom funkcióval rendelkezik és mozgóképek rögzítésére is alkalmas.

Harmadik generációs telefonról lévén szó, a Motorola A1000 alkalmas kétirányú videokonferenciák lebonyolítására, valamint MP3 és MPEG4 állományok lejátszására, felvételére és streaming módon történő vételére. Az IMAP4 és POP3 kompatibilis elektronikus levelezési klienssel felvértezett készülék természetesen nem csak SMS-ek és EMS-ek, hanem multimédiás üzenetek küldésére és fogadására is alkalmas. Az internetes tartalmak megjelenítéséről a jól ismert SSR (Small Screen Rendering) technológiára épülő Opera webböngésző, a PDF fájlok kezeléséről pedig a Picsel Document Viewer nevezetű alkalmazás gondoskodik.

Az USB, Bluetooth és VPN (Virtual Privat Network) támogatású Motorola A1000 24 MB beépített memóriával van ellátva, azonban ezen kapacitás memóriakártyák segítségével könnyedén tovább bővíthető. A Java kompatibilis A1000 várhatóan az idei esztendő negyedik negyedévében jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés