Connect with us

technokrata

Két kamerával rendelkező új 3G mobil az NTT DoCoMo-tól

Kütyük

Két kamerával rendelkező új 3G mobil az NTT DoCoMo-tól

Az NTT DoCoMo megkezdte 900i sorozatú harmadik generációs mobiltelefon termékcsaládja legújabb tagjának, az N900i típusjelzésű készüléknek a kereskedelmi forgalmazását.

A legfejlettebb i-mode kompatibilis FOMA készülékeket felvonultató 900i sorozat tagjai többek közt Macromedia Flash böngészőt, elektronikus levelezési klienst és videotelefonos szolgáltatásokat biztosítanak használóik számára. A 900i típusjelzésű mobilok ezenkívül háromszor hosszabb készenléti idővel és 20 százalékkal kisebb tömeggel rendelkeznek, mint a korábban megjelent FOMA telefonok.

A rendkívül ergonómikus kialakítású, kagylóhéj formájú N900i 102 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 26 milliméter vastag, tömege pedig 115 gramm. A 430 órás készenléti időt és körülbelül 140 perces beszélgetési időt biztosító készülék 2,2 colos képátlójú belső főkijelzője TFT (Thin Film Transistor) technológiájú, QVGA felbontású és 65.536 színárnyalat megjelenítésére képes. A kiegészítő külső STN kijelző 0,9 colos képátlóval rendelkezik és 4.096 színárnyalatú.

Az N900i érdekessége nem más, mint a maximum 1616×1212 pixeles felbontású fotók készítésére alkalmas beépített digitális fényképezőgép, mely tizenhat lépésben állítható digitális zoommal büszkélkedhet. A narancssárga, ezüst és fekete színekben kapható telefon ezenkívül egy második, 110 ezer képpontos felbontású fényképezőgépet is magáénak tudhat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp