Connect with us

3G fejlesztések az osztrák tele.ring szolgáltatónál

Kütyük

3G fejlesztések az osztrák tele.ring szolgáltatónál

Az Alcatel bejelentette, hogy az osztrák tele.ring számára leszállított és üzembe helyezett harmadik generációs mobiltelefonos hálózat révén a mobil operátor immár kilenc nagyvárosban üzemeltethet UMTS szolgáltatásokat.

A tele.ring nagy adatátviteli sebességet biztosító 3G szolgáltatásai többek közt Bécsben, Innsbruckban és Grazban vehetők igénybe és az osztrák lakosság körülbelül 30 százaléka számára érhetők el.

A tele.ring az Alcatel-féle többszabványos Evolium infrastruktúrára épülő UMTS rendszerét a tavalyi esztendő májusában kezdte meg kiépíteni, a vállalat első harmadik generációs szolgáltatása pedig tavaly év végén indult be. Az Alcatel szállította egyébként korábban a tele.ring számos GSM és GPRS infrastrukturális megoldását, így az operátor részéről logikus lépés volt, hogy UMTS ügyben is az Alcatel felé forduljon. A tele.ring egyébként külön büszke arra, hogy előfizetői teljesen zökkenőmentesen válthatnak a GSM/GPRS és a UMTS cellák között, ami sok 3G szolgáltató esetében mind a mai napig kisebb-nagyobb problémákat okoz.

Ausztria rendkívül összetett és komoly konkurenciaharcot felmutató mobiltelefon piaccal rendelkezik, és kiváló tesztkörnyezetet biztosít a legújabb mobil multimédiás szolgáltatások európai bevezetésének – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Marc Rouanne, az Alcatel mobil tevékenységekkel foglalkozó részlegének a vezetője.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom