Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pre-paid csomagban elérhető 3G mobilok

Kütyük

Pre-paid csomagban elérhető 3G mobilok

A ˝3˝ nevezetű mobiltelefonos szolgáltató cég az Egyesült Királyságban hamarosan megkezdi a harmadik generációs készülékek pre-paid csomagokban történő árusítását.

Erre elsősorban azért kerül sor, mert az operátor ily módon is növelni szeretné harmadik generációs előfizetői bázisát, illetve mert nagyjából mostanra oldódtak meg a 3G készülékek szállítási problémái. A szolgáltató eredetileg azt tervezte, hogy már tavaly karácsonykor megkezdi az első pre-paid 3G készülékek forgalmazását, azonban mivel partnere, az NEC nem szállított elegendő mennyiségű 3G mobilt, az akció akkoriban még nem vehette kezdetét.

A ˝3˝ szóvivője az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy az NEC márciusig várhatóan több mint 1,5 millió harmadik generációs mobiltelefont szállít majd le a számára, ami lehetővé teszi, hogy az első kártyás 3G készülékek még április előtt megjelenhessenek a kereskedelemi forgalomban. A szóvivő utalt arra, hogy a vállalat első pre-paid 3G készüléke az NEC e313 típusjelzésű készülék lesz, vagyis az e616-os modell csak előfizetéses formában lesz megvásárolható. Az operátor kínálatában egyébként hamarosan olyan új 3G mobilok is feltűnnek majd, mint például a Motorola A925, vagy az LG 8100.

Azzal kapcsolatban egyelőre nincsenek információink, hogy az Egyesült Királyság első pre-paid harmadik generációs mobiljai mennyibe fognak kerülni, illetve, hogy milyen percdíjakat párosít majd hozzájuk a szolgáltató.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés