Connect with us

technokrata

Motorola A768: nagy felbontású kijelző, 58 MB memória, Linux

Kütyük

Motorola A768: nagy felbontású kijelző, 58 MB memória, Linux

A Motorola legújabb, széthajtható kialakítású üzleti mobiltelefonja, az A768 elsősorban nagyméretű színes kijelzőjéről, Bluetooth kompatibilitásáról, VPN támogatásáról és dokumentum nézegető alkalmazásairól ismerszik meg.

A Motorola A768 a személyi számítógépes piacról jól ismert nyílt forrású Linux operációs rendszer egy speciális változatával, a MontaVista Linux-szal van felvértezve.

A 120 gramm tömegű és kereken 100 köbcentiméter térfogatú, kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésű Motorola A768 TFT (Thin Film Transistor) technológiájú folyadékkristályos érintésérzékeny kijelzője 240×320 képpontos felbontással és 16 bites színmélységgel rendelkezik. A többek közt polifonikus csengőhangokkal, infravörös porttal, valamint Bluetooth kontrollerrel ellátott újdonság nem kevesebb mint 58 MB szabadon felhasználható memóriát biztosít a felhasználók számára.

A Java kompatibilis Motorola A768-ról természetesen az elektronikus levelezési kliens (POP3, IMAP4) és a 2.0-s verziószámot viselő, WML, xHTML és HTML kompatibilis WAP böngésző sem hiányozhat. A Word, Excel és PowerPoint állományok megjelenítésére képes újdonság készenléti, illetve beszélgetési ideje a gyári specifikációk szerint 180 óra, illetve 6 óra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom