Connect with us

technokrata

Sharp GX30 már március elején?

Kütyük

Sharp GX30 már március elején?

Különböző források tudni vélik, hogy a Sharp sokak által várva várt legújabb mobiltelefonja, a GX30 már március elején megvásárolható lesz a Vodafone-nál.

Az európai piac első 1 megapixeles felbontású integrált digitális fényképezőgépes mobiltelefonja hétszeres digitális zoommal büszkélkedhet, valamint egy 240×320 képpontos felbontású folyadékkristályos kijelzővel. Ezek alapján azt vélhetnénk, hogy a GX30 kijelzője nem modernebb, mint az elődmodell GX20-é, ez viszont tévedés, ugyanis a GX30 már nem 65 ezer, hanem nem kevesebb mint 262 színárnyalat megjelenítésére képes. A hagyományos széthajtható kialakítással rendelkező készülék kiegészítő külső kijelzője egyébként 65 ezer színárnyalatú.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900) működésre képes Sharp újdonság érdekessége a fényképszerkesztő szoftver, valamint az SD (Secure Digital) formátumú memóriakártyák fogadására hivatott bővítőhely. A gyártó egyébként egy 8 MB kapacitású SD kártyát is csomagol a telefon mellé, ami mindenképpen szép gesztus. Ezenkívül említésre méltó még a Bluetooth kontroller, az infravörös port, az USB interfész és a rengeteg gyári negyvenszólamú polifonikus csengőhang. A többek közt Video-MMS-ek küldésére és MP3 zenefájlok lejátszására is alkalmas Sharp GX30 várható kereskedelmi árával kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom