Connect with us

technokrata

Jön a Nokia első 1 megapixeles kamerás mobilja

Kütyük

Jön a Nokia első 1 megapixeles kamerás mobilja

Napvilágot láttak a Nokia első 1 megapixeles felbontású integrált digitális fényképezőgéppel szerelt mobiltelefonjáról készített első kémfotók.

A sajnos meglehetősen gyenge minőségű, vélhetően kamerás mobil segítségével sebtében készített fotókon, illetve tervrajzokon egy leginkább a közelmúltban debütált 7600 típusjelzésű mobilhoz hasonló készülék látható.

A Nokia 7600 hosszirányban elnyújtott, hagyományosnak nevezhető billentyűzettel felvértezett új verziója vélhetően a finn vállalat 7000-es sorozatú termékcsaládjának tagja lesz, noha konkrét típusjelzése mindeddig ismeretlen. A vadonatúj fejlesztésnek számító kamerás mobilról sajnálatos módon lényegében semmilyen konkrét specifikáció nem ismert, így többek közt a piaci debütálás és a kereskedelmi ár is ismeretlen.

Az idei esztendő második felében egyébként az európai piacot is meghódítják majd az 1 megapixeles, illetve ennél nagyobb felbontású fényképek készítésére alkalmas mobilok. Japánban már egy évvel ezelőtt is lehetett vásárolni ilyen készülékeket, sőt a szigetország piacán már 2 megapixeles kamerás mobilok is kaphatóak egy ideje.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp