Connect with us

Friss információk a Sony Ericsson T650-ről

Kütyük

Friss információk a Sony Ericsson T650-ről

Újabb információ morzsákra és képekre leltünk a Sony Ericsson T610/T630-as készülékek utódjával kapcsolatban.

Immár biztosra vehető, hogy a négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) működésre képes újdonság beépített digitális fényképezőgépe 1,3 megapixeles felbontással rendelkezik, illetve, hogy folyadékkristályos kijelzője 176×220 képpontos. A GRPS Class 12 támogatású japán-svéd mobiltelefon alaphelyzetben 8 MB memóriát tartalmaz, azonban az elkészített fényképek, illetve egyéb adatok a készülék bővítőhelyébe helyezhető Memory Stick Duo memóriakártyákon is eltárolhatóak.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor idén nyár elején felbukkanó Sony Ericsson T650 várakozások szerint már az 1.2-es verziószámú Bluetooth technológiát is támogatni fogja, vagyis segítségével az eddigi 10 méteres helyett immár akár 100 méteres körzetben is kiépíthető vezeték nélküli rádiófrekvenciás kapcsolat. Mint ismeretes, a Sony Ericsson a Bluetooth szabványt fejlesztő konzorcium egyik legjelesebb képviselője.

A Sony Ericsson T650 kapcsán ezenkívül említésre méltó még a fejlett a hangfelismerő rendszer, a sztereó hangzás és az MP3 zenefájl formátum, illetve az MPEG4/3GPP szabvány támogatása.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom