Connect with us

technokrata

Westel percdíjas WAP-csomag: 499 forintért 45 percnyi böngészés

Kütyük

Westel percdíjas WAP-csomag: 499 forintért 45 percnyi böngészés

A Westelnél februártól bevezetett új előnyös GPRS díjcsomagok mellett a bruttó 499 forintos havidíjú, 45 percnyi WAP használatot már tartalmazó percdíjas WAP-csomag bevezetésével a ˝hagyományos˝ böngészés is olcsóbb lesz.

A februárban bevezetett kedvező GPRS csomagok mellett a Westelnél március 1-től a percdíjas WAP használat költsége is jelentősen csökken, köszönhetően a legújabb, bármely ügyfél számára elérhető kiegészítő csomagnak. A percdíjas WAP-csomag bruttó 499 forint ellenében 45 percnyi belföldön felhasználható mobil böngészést biztosít és a keret természetesen a nap bármely szakában szabadon rendelkezésre áll. Az alapdíjban foglalt 45 percnyi szabad forgalom felhasználásával elérhető alig bruttó 11 forintos WAP percdíj csúcsidőben kevesebb mint egyharmada az eddigi díjaknak!

Az előfizetéses díjcsomagokban az érvényes számlázási mód, Domino díjcsomagokban másodperc alapú elszámolás mellett leforgalmazható 45 perc utáni használat során a minden előfizetéses és kártyás díjcsomagban általános WAP tarifák érvényesek. A kiegészítő percdíjas WAP-csomagot igénylők 2004 március 1. és május 31. közötti időszakban egy 777 westel mail postafiókot 5 Mbyte tárhellyel havidíj mentesen vehetnek igénybe. A 777westel mail szolgáltatással az elektronikus levelezésre WAP-on, SMS-ben és interneten is lehetőség nyílik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin