Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: újabb áttörés a mobil irodai alkalmazásokban

Kütyük

Pannon GSM: újabb áttörés a mobil irodai alkalmazásokban

A Pannon GSM vadonatúj üzleti szolgáltatása, a február elején forgalomba kerülő Pannon Mobil Asszisztens egy igen sokoldalú számítógépes kezelőfelület: hívásfogadásra, kezdeményezésre, valamint hívástovábbításra, SMS-küldésre, faxolásra, mobil internetezésre és e-mailezésre egyaránt alkalmas.

Ez az elsősorban az igen népszerű MobiTrend szolgáltatáshoz kifejlesztett megoldás még kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi a vezeték nélküli kommunikáció élményét a cégek számára.

A Pannon GSM kis- és középvállalkozások számára kifejlesztett alkalmazása, a Pannon MobiTrend számos cégnél hozott alapvető változásokat kommunikációs szokásaikban. A pontos költségkövetést, folyamatos és megbízható elérhetőséget biztosító MobiTrend – a rövidszámon hívható, csoportba sorolt mobil-előfizetésekkel – feleslegessé teszi a hagyományos, vezetékes telefonalközpontokat.. A szolgáltatás ugyanis alkalmas a bejövő hívások mellékekre (jelen esetben más mobiltelefonokra) történő továbbkapcsolására, ebben pedig felülmúlhatatlan segítséget nyújt az újonnan kifejlesztett Pannon Mobil Asszisztens. A hívásokat a recepciós a számítógép képernyőjén követheti nyomon, és az ott tárolt telefonkönyvből pedig néhány mozdulattal kikeresheti a kért számot, amelyet egy újabb kattintással kapcsolhat is a hívónak.

A Pannon Mobil Asszisztens használatával az ügyfelek egyszer és mindenkorra búcsút inthetnek a vezetékes hálózatnak, a cég központi telefonszáma is mobil hívószám lehet. Ez a számítógépes felületen megjelenő, virtuális készülék páratlanul sokoldalú felhasználásra alkalmas a megszokott funkciókon túl. Ráadásul a világ legnagyobb kijelzőjével büszkélkedhet – teljes kezelőfelülete a monitoron jelenik meg Mindezt a Pannon Mobil Asszisztens szolgáltatás ˝testét˝ képező Itegno 3000 nagykapacitású modem teszi lehetővé, csakúgy, mint az ismert internetes böngésző és e-mail szoftverek használatát – a tetszés szerinti adathívás vagy GPRS alapú adatátvitellel. Mindezek a programok a Pannon Mobil Asszisztens kezelőablakából egyetlen kattintással elindíthatók, így a recepciós vagy diszpécser az eddig megszokottnál is egyszerűbben végezheti feladatát – akár otthonról is, hiszen a mobil technológiát nem kötik helyhez kábelek.

A MobiTrend iránti, a vártnál is nagyobb kereslet mellett a vonalas telefon utolsó mentsvára eddig a fax volt: a mobiltelefonról történő faxok küldése és fogadása ugyanis meglehetősen körülményesnek bizonyult. A Pannon Mobil Asszisztens kifejlesztésével bármilyen számítógépes faxprogramon keresztül képes faxüzenetek kétirányú kezelésére, valamint szövegesüzenet-kezelő programja egyszerre több számra is (egy csoportnak) képes akár 4 SMS hosszúságú üzenetet is küldeni, egymásba láncolva. A programban nemcsak eltárolhatjuk az összes bejövő és kimenő SMS-t, de mappákba is rendezhetjük, vagy ki is nyomtathatjuk azokat. Ráadásul a szövegrészek szabadon másolhatók és beilleszthetők a szoftver és a megszokott irodai alkalmazások között, így az SMS, amely az üzleti életben is egyre inkább gyakori és elfogadott módja a kapcsolattartásnak, valóban hatékonyan és gyorsan segítheti a vállalat kommunikációját.

Kőnig Róbert, a Pannon GSM vezérigazgató-helyettese elmondta: ˝A termék jelentőségét tovább erősíti az a tény, hogy kizárólag a Pannon GSM kínálja ma Magyarországon ezt a MobiTrend-hez kapcsolódó vadonatúj szolgáltatást, amellyel képes az utolsó kételyeket is eloszlatva, teljes egészében leváltani a vezetékes hálózatot˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés