Connect with us

Hároméves lett a Borsod Online

Kütyük

Hároméves lett a Borsod Online

A leglátogatottabb helyi magyar portáltrió borsodi és szabolcsi tagja vasárnap ünnepelte harmadik születésnapját.

A két, 2001. február 15-én indult internetes újság célul tűzte ki, hogy a megye vezető hírportáljává váljon. Látogatottsági eredménye alapján mára alapító portáljával, a Hajdú Online-nal együttesen Magyarország legnagyobb helyi internetes kikötői, mely eredmény nagymértékben köszönhető a jól átgondolt és kialakított tartalomnak és struktúrának.

A BOON és a SZON – ahogy a közvélemény ismeri – friss helyi híreket kínál reggeltől estig Borsod-Abaúj-Zemplénből és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből, valamint magyarországi, nagyvilági, sport, bulvár, zenei és humoros híreket. A fő hangsúly természetesen a megye aktuális történésein van. Naponta közel száz-száz hír keletkezik a portálok híroldalain együttesen, s folyamatosan frissül a Magyar Rádió Krónika hírszolgálata híreivel a két kezdőlap. Mára sokan választják elsődleges munkahelyi információforrásként az Internetet, s helyi hírek tekintetében a Borsod/Szabolcs Online-t. Az Észak-Magyarország/Kelet-Magyarország napilapok kiterjedt újságírói és tudósítói hálózata a hét 7 napján és 24 órájában dolgozik azon a két internetes lap szerkesztőivel, hogy minél szélesebb átfedéssel számoljanak be a megyékben történtekről.

A megye legolvasottabb napilapjai és internetes portáljai szoros együttműködésben állnak egymással, melynek előnyeit az olvasók és a látogatók egyaránt élvezhetik; ez nem csak a hírekben, de a fontos letölthető állományokban, a nap legszebb lányának fotójában, a közös bulioldalban, szavazásokban és még számos egyéb, crossmedia megoldásban rejlik.

Januárban a BOON-on 260 ezer látogatás és 6,7 millió oldalletöltés, míg a SZON-on 220 ezer látogatás és 6,7 millió PI keletkezett (a mérési adatok a www.webaudit.hu címen a Magyar Online gyűjtőnév alatt napi rendszerességgel nyomon követhetők). Ezen adatok alapján a két portál a hivatalosan auditált magyar portálok között hosszú ideje az első lokális portálcsoport, s az országos portálokkal összehasonlítva is az első tíz tagja oldalletöltések tekintetében (januárban összesen 22 millió oldalt néztek meg a Borsod/Hajdú/Szabolcs Online portálon).Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom