Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hároméves lett a Borsod Online

Kütyük

Hároméves lett a Borsod Online

A leglátogatottabb helyi magyar portáltrió borsodi és szabolcsi tagja vasárnap ünnepelte harmadik születésnapját.

A két, 2001. február 15-én indult internetes újság célul tűzte ki, hogy a megye vezető hírportáljává váljon. Látogatottsági eredménye alapján mára alapító portáljával, a Hajdú Online-nal együttesen Magyarország legnagyobb helyi internetes kikötői, mely eredmény nagymértékben köszönhető a jól átgondolt és kialakított tartalomnak és struktúrának.

A BOON és a SZON – ahogy a közvélemény ismeri – friss helyi híreket kínál reggeltől estig Borsod-Abaúj-Zemplénből és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből, valamint magyarországi, nagyvilági, sport, bulvár, zenei és humoros híreket. A fő hangsúly természetesen a megye aktuális történésein van. Naponta közel száz-száz hír keletkezik a portálok híroldalain együttesen, s folyamatosan frissül a Magyar Rádió Krónika hírszolgálata híreivel a két kezdőlap. Mára sokan választják elsődleges munkahelyi információforrásként az Internetet, s helyi hírek tekintetében a Borsod/Szabolcs Online-t. Az Észak-Magyarország/Kelet-Magyarország napilapok kiterjedt újságírói és tudósítói hálózata a hét 7 napján és 24 órájában dolgozik azon a két internetes lap szerkesztőivel, hogy minél szélesebb átfedéssel számoljanak be a megyékben történtekről.

A megye legolvasottabb napilapjai és internetes portáljai szoros együttműködésben állnak egymással, melynek előnyeit az olvasók és a látogatók egyaránt élvezhetik; ez nem csak a hírekben, de a fontos letölthető állományokban, a nap legszebb lányának fotójában, a közös bulioldalban, szavazásokban és még számos egyéb, crossmedia megoldásban rejlik.

Januárban a BOON-on 260 ezer látogatás és 6,7 millió oldalletöltés, míg a SZON-on 220 ezer látogatás és 6,7 millió PI keletkezett (a mérési adatok a www.webaudit.hu címen a Magyar Online gyűjtőnév alatt napi rendszerességgel nyomon követhetők). Ezen adatok alapján a két portál a hivatalosan auditált magyar portálok között hosszú ideje az első lokális portálcsoport, s az országos portálokkal összehasonlítva is az első tíz tagja oldalletöltések tekintetében (januárban összesen 22 millió oldalt néztek meg a Borsod/Hajdú/Szabolcs Online portálon).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés