Connect with us

technokrata

eZiTap: prediktív szövegbevitel egyszerre több nyelven

Kütyük

eZiTap: prediktív szövegbevitel egyszerre több nyelven

A különböző mobil szövegbeviteli megoldások fejlesztésével foglalkozó Zi Corporation elkészítette legújabb szoftverét, melynek segítségével egyszerre akár több nyelven is lehet prediktív módon rövid szöveges üzeneteket írni.

A vállalat újdonságát először a 3GSM World Congress keretein belül lehet majd megtekinteni, ahol az ígéretek szerint már az új technológiával felvértezett első mobiltelefon modellek is ki lesznek állítva.

Az általunk kifejlesztett többnyelvű szövegbeviteli rendszer rendkívüli fontossággal bír a többnyelvű európai közösségben – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Terry Hughes, az angol Zi Corporation eladási és üzletfejlesztési részlegének igazgatója, aki elmondta, hogy jelenleg világszerte mintegy 70 millió Zi technológiájú mobil készüléket használnak világszerte. Az eZiTap névre keresztelt megoldás kiváló választást jelent azoknak, akik a hagyományos prediktív szövegbeviteli rendszereket szívesen használnák, de túl bonyolultnak találják azokat – tette hozzá Hughes.

Az eZiTap révén a menükben történő állítgatás nélkül lehet egymás után rövid szöveges üzeneteket írni például spanyol, majd pedig angol nyelven, ezenkívül pedig arra is lehetőség nyílik, hogy a mobilosok egy üzeneten belül több nyelvet használjanak. Az eZiTap egyébként nem csak SMS írás, hanem naptári bejegyzések, jegyzetek, illetve elektronikus levelek készítése közben is minden további nélkül használható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp