Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az európai mobilosok nem rajonganak a Motorola MPx200-ért

Kütyük

Az európai mobilosok nem rajonganak a Motorola MPx200-ért

Európában nem túl kelendő a Motorola Windows alapokon nyugvó MPx200 típusjelzésű okostelefonja, ugyanis hiányzik belőle az öreg kontinensen olyannyira favorizált integrált digitális fényképezőgép és Bluetooth kontroller.

Egy a napokban megjelent elemzés szerint, míg az Egyesült Államokban nagy tételben dobhatók piacra az MPx200-hoz hasonló készülékek, addig Európában ma már nehéz eladni olyan okostelefonokat, melyekkel alaphelyzetben nem lehet fotózni, illetve nem lehet kihasználni a vezeték nélküli Bluetooth technológia nyújtotta lehetőségeket. Mint ismeretes, a Motorola MPx200 is alkalmas fotózásra, ehhez azonban egy kiegészítő kamera modult kell vásárolni a készülékhez.

A Mobile Today magazin szerint egy digitális fényképezőgépet és Bluetooth kontrollert nélkülöző okostelefon 2004-ben lényegében olyan, mint egy autó kerekek nélkül. A lap szerkesztői szerint tény, hogy például az üzletemberek elvannak a telefon fényképező funkciói nélkül is, mindenesetre a Motorola részéről merész húzás volt egy ilyen behatárolt tudású készülékkel megjelenni a konkurensektől csak úgy hemzsegő piacon.

Tudni lehet, hogy a Motorola már javában fejleszti az MPx200 közvetlen utódjának tekinthető MPx220-as készüléket. A várhatóan idén júliusban debütáló újdonságból már sem az integrált digitális fényképezőgép, sem a Bluetooth vezérlő nem fog hiányozni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés