Connect with us

Az európai mobilosok nem rajonganak a Motorola MPx200-ért

Kütyük

Az európai mobilosok nem rajonganak a Motorola MPx200-ért

Európában nem túl kelendő a Motorola Windows alapokon nyugvó MPx200 típusjelzésű okostelefonja, ugyanis hiányzik belőle az öreg kontinensen olyannyira favorizált integrált digitális fényképezőgép és Bluetooth kontroller.

Egy a napokban megjelent elemzés szerint, míg az Egyesült Államokban nagy tételben dobhatók piacra az MPx200-hoz hasonló készülékek, addig Európában ma már nehéz eladni olyan okostelefonokat, melyekkel alaphelyzetben nem lehet fotózni, illetve nem lehet kihasználni a vezeték nélküli Bluetooth technológia nyújtotta lehetőségeket. Mint ismeretes, a Motorola MPx200 is alkalmas fotózásra, ehhez azonban egy kiegészítő kamera modult kell vásárolni a készülékhez.

A Mobile Today magazin szerint egy digitális fényképezőgépet és Bluetooth kontrollert nélkülöző okostelefon 2004-ben lényegében olyan, mint egy autó kerekek nélkül. A lap szerkesztői szerint tény, hogy például az üzletemberek elvannak a telefon fényképező funkciói nélkül is, mindenesetre a Motorola részéről merész húzás volt egy ilyen behatárolt tudású készülékkel megjelenni a konkurensektől csak úgy hemzsegő piacon.

Tudni lehet, hogy a Motorola már javában fejleszti az MPx200 közvetlen utódjának tekinthető MPx220-as készüléket. A várhatóan idén júliusban debütáló újdonságból már sem az integrált digitális fényképezőgép, sem a Bluetooth vezérlő nem fog hiányozni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom