Connect with us

Üzenjen szerelmet a Zenefutárral

Kütyük

Üzenjen szerelmet a Zenefutárral

Megkönnyítendő a Valentin-napi ajándékozást, egy apró figyelmesség átnyújtását, a jeles alkalomból a Zenefutár némiképp átalakult: a fenti számon már azonnal a menü elején a szerelmes dalok között tallózhat az érdeklődő.

Megkönnyítendő a Valentin-napi ajándékozást, egy apró figyelmesség átnyújtását, a jeles alkalomból a Zenefutár némiképp átalakult: a fenti számon már azonnal a menü elején a szerelmes dalok között tallózhat az érdeklődő. A legmegfelelőbbnek tartott szám akár nyomban elküldhető szívünk választottjának, de – mint azt a Zenefutár használói már nyilván tapasztalták – akár időzítéssel egy későbbi időpontban is továbbítható az ajándék.

A zeneküldő rendszer a küldeményt – amennyiben azt a címzett valamilyen okból nem fogadja azonnal – további két alkalommal kísérli meg kézbesíteni, s a sikeres célbajuttatásról SMSben értesítést küld a feladónak. Természetesen a zene elé ki-ki elmondhatja saját hangján a személyes üzenetét, így a zene előtt a címzett ezeket a szavakat hallhatja először. A szerelmes dalokon kívül a régi, jól ismert zenei kategóriák (TOP10, pop&rock, oldies, jazz, latin), valamint a különböző, speciális alkalmakra szóló zenei darabok továbbra is elérhetők (születésnap, névnap, házasságkötés, gyermekszületés).

A Zenefutár felhívása továbbra is egy normál, 30-as szám hívási díjával egyezik meg, s a zenei tartalom küldése is változatlan az új évben: alkalmanként 240 Ft + áfába kerül.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom