Connect with us

technokrata

Üzenjen szerelmet a Zenefutárral

Kütyük

Üzenjen szerelmet a Zenefutárral

Megkönnyítendő a Valentin-napi ajándékozást, egy apró figyelmesség átnyújtását, a jeles alkalomból a Zenefutár némiképp átalakult: a fenti számon már azonnal a menü elején a szerelmes dalok között tallózhat az érdeklődő.

Megkönnyítendő a Valentin-napi ajándékozást, egy apró figyelmesség átnyújtását, a jeles alkalomból a Zenefutár némiképp átalakult: a fenti számon már azonnal a menü elején a szerelmes dalok között tallózhat az érdeklődő. A legmegfelelőbbnek tartott szám akár nyomban elküldhető szívünk választottjának, de – mint azt a Zenefutár használói már nyilván tapasztalták – akár időzítéssel egy későbbi időpontban is továbbítható az ajándék.

A zeneküldő rendszer a küldeményt – amennyiben azt a címzett valamilyen okból nem fogadja azonnal – további két alkalommal kísérli meg kézbesíteni, s a sikeres célbajuttatásról SMSben értesítést küld a feladónak. Természetesen a zene elé ki-ki elmondhatja saját hangján a személyes üzenetét, így a zene előtt a címzett ezeket a szavakat hallhatja először. A szerelmes dalokon kívül a régi, jól ismert zenei kategóriák (TOP10, pop&rock, oldies, jazz, latin), valamint a különböző, speciális alkalmakra szóló zenei darabok továbbra is elérhetők (születésnap, névnap, házasságkötés, gyermekszületés).

A Zenefutár felhívása továbbra is egy normál, 30-as szám hívási díjával egyezik meg, s a zenei tartalom küldése is változatlan az új évben: alkalmanként 240 Ft + áfába kerül.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák