Connect with us

MMS kedvezmények márciustól westeleseknek

Kütyük

MMS kedvezmények márciustól westeleseknek

A Westel márciustól számos új MMS tarifakedvezményt kínál ügyfeleinek, így a társaság közel 300 ezer, multimédiás készülékkel rendelkező ügyfele a kedvezőbb díjakkal ezentúl még több, fényképet-hangot-szöveget vagy videót tartalmazó üzenetet küldhet.

3,8 millió ügyféllel a magyar mobilpiac legnagyobb szolgáltatójaként a Westel az MMS-szolgáltatás elmúlt hónapokban tapasztalt látványos fejlődéséhez igazodva újabb előnyös feltételekkel teszi még vonzóbbá a multimédiás szolgáltatás elterjedését. A díjszabás március 1-től év végéig érvényes változásának köszönhetően a Westel előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei a hétvégén féláron MMS-ezhetnek, így ebben az időszakban bármely mobilhálózatba mindössze bruttó 48 forintért küldhetnek kis multimédiás üzeneteket3. A kedvezményes időszak ráadásul a Domino7-tel még hosszabb, az 50 százalékos MMS tarifacsökkentés a díjcsomag számlázásának megfelelően péntekre is vonatkozik.

További kedvezmény, hogy az előfizetéses díjcsomagokban – szintén március 1-től december 31-ig – hálózaton belül, kategóriától függetlenül, havonta öt MMS küldhető díjmentesen, azaz megfelelő mobilkészülékek esetén akár videofelvételeket tartalmazó ingyenes üzenetváltásra is lehetőség nyílik a westelesek között. Azon havidíjas 06-30-asok számára pedig, akik ennél is többet mondanának képekben, a Westel márciustól lehetővé teszi, hogy a felerészben vagy egészben ˝lebeszélhető˝ havidíjat a hívások és az SMS-ek mellett a jövőben MMS-küldésre használhassák fel. Az Aranytárskártyás Társalgó díjcsomag bruttó 1.375 forintos havidíjapl. így ezentúl a hétvégi kedvezménnyel és a havi öt díjmentes üzenettel akár 33 MMS elküldését teszi majd lehetővé.

Az MMS-t kereskedelmi szolgáltatásként világelsőként nyújtó és nem egy, a hazai piacon egyedülálló megoldást kínáló piacvezető mobilcég ügyfelei közül ma már több százezren használnak színes kijelzős, fényképek fogadására és küldésére alkalmas, számos esetben beépített kamerával rendelkező mobiltelefont, és az akciós kínálatban forgalmazott telefonok háromnegyedével vehető igénybe az MMS-szolgáltatás, a megvásárolható típusok közel fele pedig beépített kamerával rendelkezik. Ennek is köszönhető, hogy az elmúlt hónapokban az ügyfelek által küldött MMS-ek száma megközelítette a másfél milliót, a megújult és kibővült, eddigieknél még többet nyújtó InfoMMS hírszolgáltatásra előfizetők száma dinamikusan emelkedik. Szintén a Mobil Multimédia, a fényképes üzenetküldés gyors terjedését segíti, hogy a Westel ügyfelei külföldön járva 28 ország 40 hálózatában küldhetnek és fogadhatnak MMS-t, a megörökített pillanatokat azonnal mobiltelefonra továbbítva szeretteiknek, ismerőseiknek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom