Connect with us

technokrata

Pannon GSM: helyesbítő közlemény a műholdas szolgáltatásokkal kapcsolatban

Kütyük

Pannon GSM: helyesbítő közlemény a műholdas szolgáltatásokkal kapcsolatban

A Pannon GSM tájékoztatja előfizetőit, hogy a 2004. február 9-én és 10-én megjelent közleményében a műholdas szolgáltatás igénybevétele során az igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) szolgáltatás keretében biztosított
feltöltőkártya-kedvezmény érvényesítésének feltétele tévesen jelent meg.

Az igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) szolgáltatás esetén a szolgáltatás igénybevétele során a Feltöltőkártya-kedvezmény a műholdas rendszerekbe irányuló hang-, adat- és faxhívásra nem, viszont SMS-küldésre érvényesíthető.

Az igénybevételi díjat utólag fizető (számlás) szolgáltatás esetén a kedvezményes árú, korlátozással értékesített előfizetéseken minden tarifacsomagnál (kivéve a Partnerkártya tarifacsomagot) nemzetközi hívástiltás és teljes körű roaming-hívástiltás van, mely magába foglalja a műholdas irányok hívástiltását is.

A tiltás a vásárlás napjától számított 3 hónapig él. Amennyiben az előfizető a korlátozást ezen 3 hónapon belül meg kívánja szüntetni, úgy azt a Pannon GSM bemutatótermeiben vagy ügyfélszolgálatain – nettó 30.000 (bruttó 37.500) forint összegű díjelőleg befizetése ellenében – elvégzi. A befizetett összeg teljes egészében lebeszélhető.

A módosított díjszabások teljes szövege a Pannon GSM bemutatótermeiben, ügyfélszolgálatain és internetes honlapján 2004. február 12-től az előfizetők rendelkezésére áll.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp