Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyáron érkezik a Panasonic X70 utódja, az X700

Kütyük

Nyáron érkezik a Panasonic X70 utódja, az X700

A Panasonic egyik magas beosztású munkatársa a napokban megerősítette, hogy hamarosan forgalomba fog kerülni a cég sokak által várva várt X700 típusjelzésű vadonatúj mobiltelefonja.

Bob Morioka a Panasonic mobilgyártó részlegének igazgatója elmondta, hogy a széthajtható kialakítással rendelkező, a Nokia féle Series 60 platformra épülő készülék előreláthatólag idén júliusban jelenik majd meg a kereskedések polcain. Ez lesz egyébként a világ legelső Series 60 alapú kagylóformájú mobiltelefonja.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900) működésre képes Panasonic X700-at a gyártó elsősorban az európai és ázsiai mobilosok igényeit figyelembe véve fejlesztette ki. Az X700 tulajdonképpen a közelmúltban debütált X70-es modell közvetlen utódjának tekinthető, és tudni lehet róla, hogy némileg nagyobb lesz annál. Lényeges különbség, hogy míg az X70 beépített digitális fényképezőgépe csak QCIF felbontású, addig az X700 integrált kamerájának segítségével akár már 640×480 pixeles (VGA) felbontású fényképek is készíthetők.

A Panasonic X700 várható kereskedelmi ára egyelőre ismeretlen, az azonban már most biztosra vehető, hogy a készülék újdonság TFT (Thin Film Transistor) technológiájú belső fő kijelzője 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, illetve, hogy a mobilnak többek közt egy Bluetooth kontroller is részét képezi majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés