Connect with us

technokrata

Megmozgat a djuice: exkluzív fitnesz tartalomszolgáltatás SMS-ben és WAP-on

Kütyük

Megmozgat a djuice: exkluzív fitnesz tartalomszolgáltatás SMS-ben és WAP-on

A djuice mostantól személyes edzőt biztosít minden előfizetőjének, aki egy kis testmozgásra vágyik, vagy szeretne némi plusz kilótól megszabadulni.

Az innovatív mobil tartalomszolgáltatás szakértője a djuice, februártól Béres Alexandra segítségével nyújt akár testre szabott, egymásra épülő edzésprogramokat és részletes étkezési tanácsokat az egészségesebb életre vágyó előfízetőknek.

Februárban egy vadonatúj, SMS-ben regisztrálható és WAP-on is elérhető tartalomszolgáltatással bővíti egyre színesebb választékát a djuice. A Béres Alexandra nevével fémjelzett ˝djuice fitness˝, összetett, személyre szabható edzésprogramokat, diétákat kínál férfiaknak és nőknek, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Különféle zsírégető, speciális izomtömeg-növelő és általános közérzetjavító edzéstervek között lehet válogathatni, illetve segítséget is lehet kérni az egészséges étrend kialakításában. Mindezek részletes, képekkel és ábrákkal illusztrált leírása megtalálható a djuice WAP ˝Sport˝ és a PannonW@P ˝Szabadidő˝ főmenüpontjában. Ugyanitt ˝mérlegre is állhatnak˝ a felhasználók és érdeklődők: házi trénerük, magasságuk, súlyuk és életkoruk alapján javasol számukra megfelelő gyakorlatokat.

Az alaptréningre a ˝djuice fit˝, míg a speciális programokra a megfelelő a kódok (FIT, ZSIR, IZOM vagy DIET) 1750-es hívószámra SMS-ben történő elküldésével regisztrálhatják magukat a felhasználók. Ha igénylik, a djuice fitness WAP oldalán nemüket, magasságukat, életkorukat, testsúlyukat és egyéb adatokat megadva személyes szükségleteikhez is optimalizálhatják az edzésprogramokat. Mindez rendkívül egyszerűen történik, hiszen eleve csak annak a programnak a beállításait látják a WAP-on, amelyre SMS-ben regisztráltak, előfizettek, így nem kell hosszadalmas listákat átlapozniuk.

A regisztrációt követően tíz – a diéta esetében hét – napon át folyamatosan érkeznek mobiltelefonjukra a fitnesz-világbajnok napi edzésprogramjai ill. diétás tanácsai. Jó trénerhez illő módon Béres Alexandra rendszeresen ellenőrzi, hogy megfelelő-e a gyakorlatok nehézségi szintje, és szükség esetén könnyebb vagy keményebb tempóra vált.

A bruttó 400 forintért megrendelhető étrend összesen 10, míg a programok mintegy 14 a programhoz kapcsolódó válasz SMS-ből állnak. Minden program végeztével addigi teljesítményük alapján újabb kapcsolódó edzéssorozatokat javasol a fogyni vagy izmosodni vágyóknak a ˝djuice fitness˝ vezetőedzője, hogy az elért hatás kellően tartós legyen.

A djuice fitness programok elkészítését, szinvonalas működését, és az előfizetői igények alapján való továbbfejlesztését, Béres Alexandra és a Voxline Kft. -vel közösen bíztosítja a djuice.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök