Connect with us

Kompakt mobil kamera-LCD modul a Philips-től

Kütyük

Kompakt mobil kamera-LCD modul a Philips-től

A Philips Semiconductor Párizsban egy olyan, elsősorban kamerás mobiltelefonokba szánt új modult jelentett be, melynek részét képezi többek közt egy folyadékkristályos kijelző kontroller, egy VGA felbontású digitális fényképezőgép, valamint egy Nexperia típusjelzésű mobil képfeldogozó processzor.

A rendkívül kompakt kialakítású, mindössze 36x41x5,4 milliméteres méretekkel rendelkező modul valós időben történő JPEG enkódolást és digitális zoom funkciókat biztosít.

˝Az egyetlen közös modulba integrált digitális fényképezőgép és kijelző vezérlő elektronika számos előnnyel bír a korábbi diszkrét megoldásokhoz képest. A magas integráltsági fokú eszköz minden korábbinál kevesebbet fogyaszt, rendkívül nagy a teljesítménye, ezenkívül pedig rendkívül kompakt kialakítású˝ – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán Johan van de Ven, a Philips mobiltechnológiai fejlesztésekkel foglalkozó részlegének alelnöke.

Az újgenerációs kameramodult a Philips elsősorban a felső-közép kategóriás kamerás mobiltelefonok piacára szánja. Van de Ven elmondása szerint nagy tételben történő vásárlás esetén a parányi modul darabja mindössze 30 dollárba fog kerülni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom