Connect with us

technokrata

CX65, a Siemens új csúcsmobilja

Kütyük

CX65, a Siemens új csúcsmobilja

A Siemens Mobile Madridban jelentette be legújabb high-end kategóriás mobiltelefonját, a keresztségben CX65 nevet kapott készüléket.

A hagyományos kialakítással rendelkező Siemens CX65 háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű, nagy méretű színes kijelzője pedig 16 bites színmélységű, vagyis több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes. A német gyártó újdonsága a mai trendnek megfelelően integrált digitális fényképezőgéppel büszkélkedhet, melynek segítségével maximum 640×480 pixeles, vagyis VGA felbontású fotókat lehet készíteni. Kiegészítőként megvásárolható lesz a telefonhoz egy külsőleg csatlakoztatható, vörös szem effektust csökkentő vaku.

A nem kevesebb mint 11 MB memóriával felvértezett Siemens CX65 GPRS kompatibilis, kezeli a többszólamú csengőhangokat, elektronikus levelezési klienssel rendelkezik és természetesen Java alkalmazások letöltésére és futtatására is alkalmas.

A Siemens munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy az 5 órás beszélgetési idővel és 250 órás készenléti idővel rendelkező CX65-ös készülék Európában, Ázsiában és Latin-Amerikában várhatóan az idei esztendő második negyedévében fog megjelenni a kereskedelmi forgalomban, az árral kapcsolatban azonban egyelőre nincsenek információink.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp