Connect with us

technokrata

V180 és V220: új alsó- és középkategóriás Motorola mobilok

Kütyük

V180 és V220: új alsó- és középkategóriás Motorola mobilok

A Motorola a V180 és V220 típusjelzésű, MP3 és IM (Instant Messaging) kompatibilis vadonatúj készülékei révén az alsó-, illetve középkategóriás mobiltelefonok piacán kíván versenyezni.

A széthajtható kialakítással rendelkező V180-as modellt elsősorban a szűkebb pénztárcájú, divatos mobilra vágyó vásárlóknak ajánlja az amerikai gyártó. A készülék a számos különböző képernyőpihentető, háttérkép, játékszoftver, valamint MIDI és MP3 formátumú csengőhang segítségével maximálisan személyre szabható. MIDI zenéket egyébként a telefon jól ismert Motomixer szoftverével is lehet készíteni. A kereskedelmi forgalomban várhatóan a második negyedévben bemutatkozó V180 könnyedén szinkronizálható személyi számítógépekkel és támogatja a manapság szárnyait bontogató Wireless Village nevezetű IM szabványt.

Ugyancsak a második negyedévben esedékes a vállalat másik olcsó kategóriás mobiljának, a V220-nak a piaci debütálása. A háromsávos működésre képes, GPRS kompatibilis újdonság a V180-hoz hasonlóan maximálisan személyre szabható, ezenfelül pedig force-feedback, vagyis erővisszacsatolásos szolgáltatásokat nyújt játékok közben. A Motorola V220 részét képezi többek közt egy beépített digitális fényképezőgép, melynek segítségével maximum 640×480 képpontos, vagyis VGA felbontású fotók készíthetők.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák