Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens PenPhone: tollba szerelt mobiltelefon

Kütyük

Siemens PenPhone: tollba szerelt mobiltelefon

A Siemens a jövő hónapban a németországi Hannoverben megrendezendő CeBIT számítástechnikai és telekommunikációs szakkiállításon rántja majd le a leplet három új mobiltelefonjáról, egy MMS kompatibilis vezeték nélküli készülékről, valamint egy telefonos szolgáltatásokkal is rendelkező high-tech tollról.

A német gyártó három, egyelőre be nem jelentett mobiltelefon újdonságáról nem sokat lehet tudni, annyi azonban már most bizonyosnak látszik, hogy az egyik az ME45 utódja lesz, ennek megfelelően strapabíró lesz és széles multimédiás szolgáltatási körrel fog rendelkezni. A színes kijelzős, VGA felbontású kamerával rendelkező készülék víz- és porálló lesz, valamint az őt érő kisebb-nagyobb ütéseknek is képes lesz ellenállni.

A második titokzatos készüléket a Siemens egyrészt az üzletembereknek, másrészt a divatos mobilokra vágyó vásárlóknak szánja, a harmadik mobil pedig egy belépőszintű, azonban multimédiás üzenetek küldésére és fogadására ezzel együtt is alkalmas telefon lesz.

A Siemens a CeBIT-en mutatja be első MMS kompatibilis vezeték nélküli telefonját, melyhez hasonló érdeklődésre tarthat számot a PenPhone névre keresztelt újdonság. A 140 milliméter hosszú és 19 milliméteres átmérővel rendelkező high-tech toll egy háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes mobiltelefont rejt magában. Érdekessége, hogy segítségével akár úgy is lehet tárcsázni, hogy a hívni kívánt számot leírjuk egy papírra és hasonlóképp SMS-eket is írhatunk majd vele.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés