Connect with us

Motorola: V80, V600 Black Edition, HS820 headset

Kütyük

Motorola: V80, V600 Black Edition, HS820 headset

A Motorola bemutatta legfrissebb újdonságait: az innovatív kialakítású V80-as mobiltelefont, a V600-as készülék különleges Black Edition változatát, valamint a HS820 típusjelzésű headsetet.

A most bemutatkozott V80 a meghökkentő kialakítással rendelkező V70 közvetlen utódjának tekinthető. A fekete színvilágú, belső antennás újdonság elődjéhez hasonlóan elforgatható előlappal rendelkezik, viszont újdonság a VGA felbontású beépített digitális fényképezőgép, az MMS kompatibilitás, a színes kijelző, valamint a Bluetooth támogatás. Zárt állapotában a készülék kijelzője hívásjelzésre, valamint akár játékokkal történő kikapcsolódásra alkalmas, kilencven fokkal elforgatva az előlapot, a mobil fényképezőgépként funkcionál, száznyolcvan fokos elforgatást követően pedig hagyományos mobiltelefonként használható az eszköz. A V80 a mai divatnak megfelelően Java kompatibilis és képes az MP3 formátumú zenei felvételek lejátszására.

Ugyancsak most debütált a Motorola aktuális csúcsmodelljének, a V600-nak egy limitált példányszámban készülő különleges verziója. A normál változathoz hasonlóan a Black Edition is 640×480 pixeles felbontású digitális fényképek készítésére alkalmas, MMS kompatibilis, integrált Bluetooth kontrollerrel rendelkezik, kezeli az MP3 és egyéb csengőhangokat és akár videoanyagok lejátszására is képes.

A Motorola munkatársai elmondták, hogy a HS820-as headset tervezőit a szörfdeszkák formai világa inspirálta. A mindkét fülben használható újdonság a legújabb, 1.2-es verziószámú Bluetooth technológiával kompatibilis és a gyári specifikációk szerint 3,5 órás beszélgetési időt biztosít.

A Motorola újdonságainak ára egyelőre ismeretlen, a kereskedelmi forgalomban történő debütálás időpontja a második negyedév.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom