Connect with us

technokrata

Motorola: V80, V600 Black Edition, HS820 headset

Kütyük

Motorola: V80, V600 Black Edition, HS820 headset

A Motorola bemutatta legfrissebb újdonságait: az innovatív kialakítású V80-as mobiltelefont, a V600-as készülék különleges Black Edition változatát, valamint a HS820 típusjelzésű headsetet.

A most bemutatkozott V80 a meghökkentő kialakítással rendelkező V70 közvetlen utódjának tekinthető. A fekete színvilágú, belső antennás újdonság elődjéhez hasonlóan elforgatható előlappal rendelkezik, viszont újdonság a VGA felbontású beépített digitális fényképezőgép, az MMS kompatibilitás, a színes kijelző, valamint a Bluetooth támogatás. Zárt állapotában a készülék kijelzője hívásjelzésre, valamint akár játékokkal történő kikapcsolódásra alkalmas, kilencven fokkal elforgatva az előlapot, a mobil fényképezőgépként funkcionál, száznyolcvan fokos elforgatást követően pedig hagyományos mobiltelefonként használható az eszköz. A V80 a mai divatnak megfelelően Java kompatibilis és képes az MP3 formátumú zenei felvételek lejátszására.

Ugyancsak most debütált a Motorola aktuális csúcsmodelljének, a V600-nak egy limitált példányszámban készülő különleges verziója. A normál változathoz hasonlóan a Black Edition is 640×480 pixeles felbontású digitális fényképek készítésére alkalmas, MMS kompatibilis, integrált Bluetooth kontrollerrel rendelkezik, kezeli az MP3 és egyéb csengőhangokat és akár videoanyagok lejátszására is képes.

A Motorola munkatársai elmondták, hogy a HS820-as headset tervezőit a szörfdeszkák formai világa inspirálta. A mindkét fülben használható újdonság a legújabb, 1.2-es verziószámú Bluetooth technológiával kompatibilis és a gyári specifikációk szerint 3,5 órás beszélgetési időt biztosít.

A Motorola újdonságainak ára egyelőre ismeretlen, a kereskedelmi forgalomban történő debütálás időpontja a második negyedév.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

fitnesz-kiegeszitők

Kütyük

Fitnesz-kiegészítők és az edzésmonitorozás

2019. november 19. kedd
ThinQ
MIO

Kütyük

Brutális Black Friday akciók a MIO-tól

2019. november 15. péntek
montblanc

Kütyük

Mindössze 16 darab készült ebből a zsebórából

2019. november 15. péntek
ETERNUS

Kütyük

Megjelent a új generációs ETERNUS tároló család

2019. november 13. szerda

Dotkom