Connect with us

technokrata

Elindult az isite.hu – Internetről minden, egy helyen

Kütyük

Elindult az isite.hu – Internetről minden, egy helyen

Az iSITE.hu Online Információs Internet Hírmagazin megkezdte működését. Az oldal célja a szolgáltatósemleges információnyújtás a már meglévő Internet-felhasználók és az Internet után érdeklődők számára.

Az Isite olyan portál, melynek segítségével az érdeklődő naprakész információk kaphatók az Internet hazai viszonyaival, lehetőségeivel kapcsolatban. Részletes adatok találhatók a hazai Internet-szolgáltatókról, árak és szerződési feltétetlek közül lehet válogatni egy helyen. Technikai segítség is kérhető az Internet és internetezés témakörében, a publikus fórum segítségével pedig akár általános témákról is lehet beszélgetni. A kommunikációs igények további lefedésére chat és egy NetMail levelező csomag szolgál.

Az isite.hu online Internet Információs Hírmagazin egy, az Interneten jelenleg még hiányzó űr szerepét kívánja betölteni. Nem titkolt szándék egy korábban indult kezdeményezés, az isz.hu folytatása más alapokról, más szerkesztőkkel, de ugyanolyan korrekt eszközökkel.

A portál létrehozásának fő célja, hogy az érdeklődők hosszú keresgélés helyett egy felületen juthassanak minden fontos információhoz a hazai internetes élettel kapcsolatban. Összehasonlíthatja a fontosabb honi szolgáltatók termékeit és árait, így könnyebben juthatunk egy költséghatékony szolgáltatáshoz.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák