Connect with us

Újabb nagy tudású 3G mobil az NTT DoCoMo-tól

Kütyük

Újabb nagy tudású 3G mobil az NTT DoCoMo-tól

Az NTT DoCoMo bejelentette első FOMA 900i sorozatú mobiltelefonját, az F900i-t, mely a valaha volt legnagyobb tudású harmadik generációs, i-mode kompatibilis FOMA készülék.

A vezető japán szolgáltató által a korábbiakban bemutatott 3G mobilokhoz képest az F900i több mint húsz százalékkal könnyebb, készenléti ideje pedig közel háromszor hosszabb.

Az F900i-ből természetesen nem hiányozhat az integrált digitális fényképezőgép. A mobilba épített CCD képérzékelő 1,28 megapixeles felbontással rendelkezik, vagyis segítségével maximum 1280×960 képpontos felbontású fotókat lehet készíteni, ezenkívül pedig említésre méltó, a nyolcállású tizenhatszoros zoom funkció. Az NTT DoCoMo újdonságának igazi érdekessége az ujjlenyomat felismerő rendszer, mely arra hivatott, hogy megakadályozza az illetéktelen mobiltelefon használatot.

A 106 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 26 milliméter vastag mobiltelefon tömege 120 gramm. A széthajtható kialakítással rendelkező újdonság TFT (Thin Film Transistor) technológiájú belső főkijelzője 2,2 colos képátlóval és QVGA felbontással rendelkezik, és nem kevesebb mint 262.144 színárnyalat megjelenítésére képes. Az 1 colos képátlójú, háromszínű külső kijelző a legfejlettebb OLED technológiára épül. A már említett külső kamerán kívül egyébként egy 110 ezer pixeles belső fényképezőgépet is magáénak tudhat a zöld, ezüst és kék színekben kapható készülék.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő