Connect with us

Panasonic X60: a világ egyik legkisebb fényképezős mobiltelefonja

Kütyük

Panasonic X60: a világ egyik legkisebb fényképezős mobiltelefonja

Elmúltak azok a napok amikor egy kamerás telefon még nem fért el a kistáskában, farzsebben.

A Panasonic Mobile Communications bemutatta a világ egyik legkisebb, digitális kamerával felszerelt mobiltelefonját – az X60-t. A kompakt méretű készülék ezüstösen csillogó kinyitható házában, 65.536 színű belső kijelző, multimédiás üzenetküldési lehetőségek (MMS), 16 szólamú polifónikus csengőhangok, valamint Java letöltési lehetőségek rejtőznek. Az X60 menürendszere Vodafone live! szolgáltatásához lett optimalizálva, a készülék várhatóan február végétől lesz kapható a Vodafone boltjaiban.

Kényelmesen kompakt
82 grammos tömegével és apró méreteivel (75,5×44,5×27 milliméter) az X60 a világ egyik legkisebb beépített fényképezős mobiltelefonja. Ez a kicsiny telefon elfér a legkisebb női táskában éppúgy, mint egy ing felső zsebében, így soha nem kell megválnunk tőle.

Stílusosan egyszerű
A különleges, kagylókialakítású design, valamint az elegáns előlap – amely az éppen használt funkciónak megfelelő színben világít – vonzza a tekintetet, és irigy pillantásokat vált ki a jelenlévőkből. A telefon oldalán található gomb segítségével csukott állapotban is készíthetünk fotókat, a színes kijelzőn pedig kiváló minőségben nézhetjük a barátainktól kapott képeket.

Mindig naprakészen
Az X60 MMS szolgáltatásának segítségével egyszerűen küldhetünk és fogadhatunk képeket, hangokat és szöveges üzeneteket is. A telefon ikonos elrendezésű menürendszerével könnyedén csatlakozhatunk a Vodafone live! tartalomszolgáltató oldalaihoz is. Így mindig naprakészen informálódhatunk a zenei világ és a szórakoztatóipar aktuális újdonságairól, képüzeneteket, csengőhangokat és játékokat tölthetünk le.

Műszaki jellemzők:
Méretek: 75,5×44,5×27 mm
Térfogat: 74 cm3
Tömeg: 82 g
Beszédidő: 1,5-5 óra
Készenléti idő: 230 óra
Akkumulátor: 680 mAh Li-ion
Kijelző: 65.536 szín
Kijelző mérete: 128×128 pixelSzólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom