Connect with us

Janet Jackson meztelen melle – rekordok az internetes keresőknél

Kütyük

Janet Jackson meztelen melle – rekordok az internetes keresőknél

Janet Jackson fedetlen keble megdobta az internetes keresők látogatottságát – több, ilyen szolgáltatást nyújtó cégnél rekordokat döntő számokat regisztráltak.

Az USA Super Bowl sportközvetítése alatt meglepő dolog történt. A szünetben a közönséget és a hozzávetőleg egymilliárdnyi tévénézőt szórakoztatandó, fellépett Janet Jackson és Justin Timberlake – közösen előadott daluk közepén aztán az énekesnőről Timberlake egy mozdulatát követően lerepült a keblét takaró ruhadarab, fedetlenné téve Jackson jobb mellét.

Miért érdekes ez a bulvártéma mégis? Azért, mert a nézőket annyira lázba hozták a történtek, hogy minél többet akartak megtudni az eseményről – ehhez pedig rengetegen az Internetben vélték megtalálni azt az eszközt, mely segíthet. A webes keresők jelentései szerint nem sokkal a fenti esetet követően szabályszerű roham indult meg az internetezők részéről, már ami Janet Jackson jobb mellét illeti.

A Lycos közleménye szerint az énekesnő elbuggyanó keble minden idők legkeresettebb eseménye volt a cég történetében – még a szeptember 11-ét is lehagyta. ˝Habár elég nehéz a két cselekményre irányuló kereséseket összehasonlítani, elmondhatjuk, hogy a nézőket legalább annyira érdekelte a szünetben bekövetkezett váratlan eset, mint ami 2001. őszén történt New Yorkban. Ez, őszintén szólva egészen elképesztő.˝ – közölte Aaron Schatz a Lycos-tól. Az első három helyet szerezte meg a Yahoo-nál és a Google-nál is az esemény a január 26-a és a február 2-a közé eső héten. Ez utóbbinál a ˝Janet Jackson˝ kifejezésre tízszer annyian kerestek rá a történteket követő napon, mint 24 órával korábban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom