Connect with us

technokrata

Érkezőben a Motorola V291 és MPx220

Kütyük

Érkezőben a Motorola V291 és MPx220

A nagy sikerre való tekintettel a Motorola hamarosan piacra dobja V290, illetve MPx200 típusjelzésű mobil készülékei utódjait, a V291-es, illetve MPx220-as telefonokat.

Különböző források tudni vélik, hogy a világ második legnagyobb mobilgyártójaként jegyzett, amerikai székhelyű vállalat a tajvani BenQ-val fogja gyártatni a V291-es modellt. Ezen források szerint a BenQ leghamarabb márciusban kezdi meg a V291 Motorolához történő leszállítását. Elődjéhez hasonlóan, a V291 is elsősorban az ázsiai piacokon lesz elérhető.

A Motorola nem is olyan rég kezdte meg első okostelefonja, a Microsoft-féle Windows Smartphone 2002 operációs rendszerre épülő MPx200 kereskedelmi forgalmazását, máris sokat lehet hallani az utódról, vagyis az immár Windows Smartphone 2003 alapokon nyugvó MPx220-ról. Korábban olyan pletykák keltek szárnyra, melyek szerint az MPx220 már az idei esztendő első negyedévének végén kapható lesz a piacon, a legfrissebb híradások viszont már arról szólnak, hogy az EDGE kompatibilis mobiltelefon újdonság leghamarabb a második negyedévben debütál majd.

Elődjétől eltérően az MPx220 már integrált digitális fényképezőgéppel is fel van vértezve, valamint ugyancsak újdonságnak számít a beépített Bluetooth kontroller. Az újgenerációs okostelefont várhatóan a CMCS (Chi Mei Communication Systems) szállítja majd a Motorola számára, mely tajvani gyártó foglalkozik többek közt a V690-es és V878-as készülékek gyártásával is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák