Connect with us

technokrata

Vodafone: új Sharp kamerás mobil érkezése várható

Kütyük

Vodafone: új Sharp kamerás mobil érkezése várható

A Vodafone bejelentette, hogy áprilisban Japánban és a világ egyéb részein megkezdi vadonatúj harmadik generációs mobiltelefonja, a Sharp V801SH kereskedelmi forgalmazását.

A Sharp vadonatúj fejlesztésnek számító készüléke a nagy adatátviteli sebességet biztosító harmadik generációs (W-CDMA) hálózatokban éppúgy használható, mint a jó öreg GSM hálózatokban. Mondanom sem kell, hogy a V801SH Vodefone live! kompatibilis, vagyis segítségével széles körű videóküldési, képküldési, valamint internetes szolgáltatások vehetők igénybe.

A háromsávú (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes készülék integrált digitális fényképezőgépe CCD képérzékelővel és 1 megapixeles felbontással rendelkezik, és maximálisan 1144×858 képpontos felbontású fotók készítésére képes. Említésre méltó, hogy a telefon bővítőhelyébe tetszőleges kapacitású SD (Secure Digital) memóriakártyák helyezhetők be, vagyis a fényképezésnek tulajdonképpen semmi sem szab határt.

A Sharp V801SH várhatóan mind Ázsiában, mind Európában, mind pedig Észak-Amerikában megvásárolható lesz, a készülék kereskedelmi ára azonban egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák