Connect with us

technokrata

Exkluzív ˝Magyar Vándor˝ tartalomszolgáltatás WAP-on és SMS-ben a djuice-tól

Kütyük

Exkluzív ˝Magyar Vándor˝ tartalomszolgáltatás WAP-on és SMS-ben a djuice-tól

A Pannon GSM mobil márkája, a djuice az év első hazai filmszenzációjával, a pazar szereposztású Magyar Vándorral egy napon, február 5-én indítja a történelmi vígjátékhoz kapcsolódó, teljes körű tartalomszolgáltatását.

A djuice előfizetői a már jól ismert módon, az 1742-es számra elküldött SMS-ben vagy a WAP-on keresztül tölthetik le arra alkalmas mobiltelefonjukra a film betétdalait egy – vagy többszólamú csengőhangként, illetve a hét vezér alakját színes vagy szürkeárnyalatos operátorlogóként, háttérképként, képüzenetként vagy animációként.

A djuice WAP oldalán a film készítésének kulisszatitkaiba is bepillanthatnak az előfizetők, megismerkedhetnek a stáb tagjaival és a főszereplőkkel, valamint elolvashatják a filmre vonatkozó legfrissebb híreket. A későbbiekben ugyaninnen egy JAVA alapú játékot is letölthetnek a djuice és a Pannon GSM ügyfelei, amin keresztül személyesen is átélhetik a magyar vándorok fantasztikus kalandjait.

És ha már a személyes élményről esett szó: a djuice nem csak megmutatja, de meg is szólaltatja a Magyar Vándor főhőseit! A 1778-as számra küldött SMS révén honfoglaló őseink legjellegzetesebb szófordulataival, az ő hangjukon küldhetünk hangos üzenetet bármely belföldi telefonszámra – akár azonnal, egy jól időzített pillanatban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák