Connect with us

Feburári roaming akció a Pannon GSM-nél

Kütyük

Feburári roaming akció a Pannon GSM-nél

A Pannon GSM februári roaming-díjával semmi sem szab határt a telefonálásnak.

Síeljen Franciaországban, túrázzon a szlovák hegyekben, barangoljon barátaival Ausztriában vagy éppen Szlovéniában, átlátható és egyszerűen kiszámítható költségekkel, akciós tarifával tarthat helyszíni élménybeszámolót az otthoniaknak. Időszaktól függetlenül, kapcsolási díj nélkül, kedvező percdíjjal!

Ehhez mindössze néhány gombnyomásra van szüksége, amíg az alábbi országokban beállítja mobiltelefonján a megadott szolgáltatókat.

Ország – Az akcióban részt vevő szolgáltató – Hálózati kijelzés a telefonon
Ausztria – ONE – One, A 05
Franciaország – Bouygues Telecom – Bouygtel
Szlovákia – EuroTel – ET-SK, EuroTel-SK
Szlovénia – Mobitel – SI GSM

Az akciós percdíjjal csak abban az esetben telefonálhat, ha a megfelelő szolgáltatót választja ki telefonján. Ezt a legtöbb telefonon a Beállítások / Telefon beállítások / Hálózatok / Kézi hálózatválasztás menüpont alatt teheti meg.

További információt a kézi hálózatválasztásról készüléke használati útmutatójában talál, vagy a Pannon GSM nonstop információs vonalán, a 173-on (minden más hálózatból: +36 20 920 0200) kaphat.

Az akcióban való részvétel számlás ügyfelek részére automatikus és díjtalan, mindössze a fentebb megadott hálózatok egyikét szükséges beállítani és arról magyarországi hívást kezdeményezni.

Az akció időtartama: 2004. február 1-29.

A szolgáltatást a Pannon GSM számlás ügyfelei vehetik igénybe. A kedvezményes ajánlat csak az adott szolgáltatótól hálózatából Magyarországra irányuló hang-, adat- és faxhívások (mobil és vezetékes) esetében érvényes. A forgalmi díjak mérése egyperces egységekben történik. Az ár az áfát tartalmazza. Az akcióban részt nem vevő hálózatok esetében a roaming-szolgáltatás igénybevételének feltételei változatlanok.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom