Connect with us

Dinamikusan növekszik a Vodafone előfizetők tábora

Kütyük

Dinamikusan növekszik a Vodafone előfizetők tábora

A Vodafone bejelentette, hogy az elmúlt esztendő utolsó három hónapjában 4,3 millió új előfizetőt regisztrált, így a vállalat előfizetőinek száma nemrégiben meghaladta a 130 milliót.

Véleményem szerint ez kiváló eredménynek számít, ezenkívül pedig említést kell tennem arról, hogy Vodafone live! szolgáltatásunk világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvend – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Arun Sarin, a Vodafone vezérigazgatója.

Az elmúlt esztendőben a vártnál némileg jobban teljesítettünk és a 2003-ban elért eredményeink kiváló kiindulási pontot jelentenek az idei évre – tette hozzá Sarin. A mobil telekommunikációs piac vezető vállalataként jegyzett Vodafone 2002 decembere és 2003 decembere között közel 16 százalékkal növelte előfizetői bázisát. A szolgáltató kiválóan teljesített Németországban és Olaszországban, ahol az elmúlt tizenkét hónapban nem kevesebb mint 888 ezer, illetve 507 ezer új előfizetőre tett szert. A Vodafone ezenkívül az Egyesült Királyságban is több mint 460 ezer új előfizetőt szerzett magának.

A legfrissebb adatok szerint a Vodafone live! szolgáltatást jelenleg mintegy 4,5 millióan használják. A Vodafone live! 15 országban érhető el és hamarosan Belgiumban is megkezdi majd működését. Említésre méltó, hogy a szolgáltatást Németországban, az Egyesült Királyságban és Olaszországban rendre 1,58 millióan, 1,03 millióan, illetve 780 ezren használják. Az operátor bevételeinek egyébként szépen lassan egyre nagyobb részét teszik ki az adatforgalomból eredeztethető bevételek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom