Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még kedvezőbb WAP és internet használat a Westelnél

Kütyük

Még kedvezőbb WAP és internet használat a Westelnél

A Westel a tavaly februárban egy éves időtartamra meghirdetett akciós GPRS árainak változatlanul hagyása mellett WAP Plusz és Internet Plusz/WestelNet Plusz néven az eddigieknél is kedvezőbb csomagokat vezet be.

Újabb kedvezményekkel kezdődik az év a Westelnél. A GPRS szolgáltatás díjaira vonatkozó, tavaly februárban egy évre meghirdetett akció kedvezményei 2004. február 1-je után változatlanok maradnak, azaz minden eddigi GPRS tarifa továbbra is előnyös feltételekkel vehető igénybe. A véglegesített akciós díjszabás ráadásul újabb, a WAP-ot és internetet az átlagosnál többet használó ügyfelek számára az eddigieknél kedvezőbb feltételeket kínáló új díjcsomagokkal bővül.

Az előfizetéses és Domino kártyás ügyfelek számára egyaránt elérhető WAP Plusz mindössze havi bruttó 600 forint ellenében 1,5 Mbyte-nyi, azaz akár 6-8 órányi WAP-használatot biztosít, az Internet Plusz/WestelNet Plusz bruttó 4.000 forintos havidíja pedig 50 Mbyte szabadon felhasználható internetezési lehetőséggel és nagyon alacsony éjszakai tarifával segíti a helytől független információkhoz jutást. A WAP Plusz használatával a 777mobil hazai viszonylatban egyedülálló tartalomkínálata, a számos témakörben elérhető friss hírek, a helyfüggő szolgáltatások – köztük a legújabb helyi időjárás ismertetőkkel -, a játékok, élő videóadások vagy akár a kulturális gyűjtemény ezentúl még olcsóbban böngészhető.

A Magyarországon kereskedelmi szolgáltatásként kizárólag a társaságnál elérhető, nagysebességű adatátviteli megoldás, azaz az EDGE szintén a kedvező és új csomagokkal kiegészülő GPRS díjszabás szerint kerül kiszámlázásra, azaz a legkorszerűbb és jelenleg GSM hálózaton leggyorsabb adatátvitelért a Westel külön díjat nem számol fel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés