Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamarosan fekete Sony Ericsson T630 a Westelnél

Kütyük

Hamarosan fekete Sony Ericsson T630 a Westelnél

A Sony Ericcson és a T-Mobile képviselői bejelentették, hogy egy a két cég között nemrégiben létrejött exkluzív partnerségi szerződés értelmében a T-Mobile kínálatában február elején fel fog bukkanni a Sony Ericsson egyik legújabb mobiltelefonjának, a T630-nak egy speciális, fekete színű változata.

A divatos és egyben elegáns megjelenésű készüléket a T-Mobile csak korlátozott ideig fogja forgalmazni az alábbi európai országokban: Németország, Egyesült Királyság, Ausztria, Hollandia, Csehország, Magyarország, Horvátország, Szlovákia, Lengyelország. Mint ismeretes, hazánkban a Westel tartozik a T-Mobile érdekeltségi körébe, mely mobil operátor egyébként várhatóan rövid időn belül T-Mobile-ra változtatja majd a nevét.

A Sony Ericsson T610 közvetlen utódjának tekinthető Sony Ericsson T630 egy háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes, GPRS kompatibilis mobiltelefon. Az integrált digitális fényképezőgépes készülék újdonság 16 bites TFT (Thin Film Transistor) technológiájú folyadékkristályos kijelzője 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes. A közelmúltban megjelent Sony Ericsson modellekhez hasonlóan a T630 is fel van vértezve az úgynevezett QuickShare technológiával, mely arra hivatott, hogy jelentős mértékben leegyszerűsítse a digitális fényképek készítését, illetve elküldését.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés