Connect with us

technokrata

Az NTT DoCoMo a Forma 1-es Renault csapat szponzora lesz

Kütyük

Az NTT DoCoMo a Forma 1-es Renault csapat szponzora lesz

Japán vezető mobiltelefonos szolgáltatója, az NTT DoCoMo jövőre a Forma 1-es Renault csapat szponzora lesz. Az operátor a száguldó cirkusz segítségével elsősorban az i-mode névre keresztelt mobil internet szolgáltatását kívánja népszerűsíteni.

A Kyodo hírügynökség értesülései szerint a szponzori szerződést hivatalosan valamikor a jövő hónap végén fogják bejelenteni. Az üggyel kapcsolatban egyelőre sem a japán szolgáltató, sem a francia csapat képviselői nem kívántak nyilatkozni.

A Kyodo tudni véli, hogy az NTT DoCoMo a Forma 1-es szponzori szerződés révén a világ egyre több országában igénybe vehető i-mode szolgáltatást szeretné reklámozni, illetve az i-mode image-ét szeretné javítani. Japánon kívül jelenleg öt európai országban – Belgiumban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és Hollandiában -, valamint Tajvanon érhető el az NTT DoCoMo-féle i-mode.

A Forma 1-es Renault csapat főtámogatója egyébként ugyancsak egy japán vállalat, a dohánytermékek forgalmazásával foglalkozó Japan Tobacco, mely a Mild Seven cigarettákat népszerűsíti a száguldó francia járgányok segítségével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle