Connect with us

technokrata

A Sendo bemutatta legújabb mobilját, az S330-at

Kütyük

A Sendo bemutatta legújabb mobilját, az S330-at

A Sendo megkezdte legújabb mobiltelefonja, a 4096 színárnyalat megjelenítésére képes kijelzővel szerelt, alsó-középkategóriás S330 kereskedelmi forgalmazását.

Joe Oliver, a Sendo egyik vezetője elmondta, hogy az új készülék elsőként a Vodafone kínálatában lelhető fel. Rendkívüli módon örülünk annak, hogy a Vodafone felvette termékskálájába a Sendo S330-at, és elmondhatom, hogy az első vásárlói visszajelzések nagyon is pozitívak – nyilatkozta Oliver.

A Sendo Birminghamben található high-tech üzemeiben kifejlesztett és gyártott Sendo S330 típusjelzésű készülék rendkívül kis méretekkel rendelkezik, tömege mindössze 81 gramm, térfogata pedig 79 köbcentiméter. Az újdonság a gyártó állítása szerint 120-450 perces beszélgetési idővel, illetve 200-480 órás készenléti idővel rendelkezik. A nagy tudású S330-at kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy könnyű használhatósága révén azoknak is ideális választást jelentsen, akik esetleg most tervezik első mobil készülékük megvásárlását, és még nincsenek teljesen tisztában a legújabb mobil technológiák által biztosított lehetőségekkel.

A mai trendnek megfelelően többek közt WAP böngészővel is felvértezett Sendo S330 esetében T9-es szótár segíti az SMS írást, ezenkívül pedig akár EMS-eket is küldhetünk, illetve fogadhatunk a készülék segítségével. Az alaphelyzetben 6 játékszoftverrel és 25 csengőhanggal ellátott mobilra a későbbiekben egyébként további 10 játékot és akár 150 új csengőhangot is le lehet tölteni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle