Connect with us

technokrata

Több résztvevős online mobil játékok a Sony Ericssontól

Kütyük

Több résztvevős online mobil játékok a Sony Ericssontól

A Sony Ericsson útjára indította a Trial Mobile Online Multiplayer projektet, melynek keretein belül a megfelelő mobiltelefonnal rendelkezők interaktív online játékokat játszhatnak egymással.

Első körben a négyjátékos Rally és a nyolcjátékos RC Battle lesz kipróbálható, még pedig számos különböző Sony Ericsson mobil készülék segítségével. A Trial Mobile Online Multiplayer játékok a japán-svéd vegyesvállalat Fun and Downloads internetes oldalairól lesznek elérhetők.

˝A Bluetooth és az infravörös port segítségével már az eddigiekben is rendkívül sokan játszottak több résztvevős játékokat mobiltelefonjaik segítségével, és úgy gondolom, hogy az online mobil játékok is legalább hasonló népszerűségnek fognak örvendeni. A mobiltelefonos hálózatok egyre nagyobb adatátviteli sebességet biztosítanak, a készülékek többsége immár színes kijelzős és képes játékok letöltésére, tehát lényegében minden adva van ahhoz, hogy az online mobil játékok elárasszák a piacot˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Cameron Stewart, a Sony Ericsson egyik igazgatója.

A Trial Mobile Online Multiplayer-féle több résztvevős mobil játékok a következő típusjelzésű Sony Ericsson mobiltelefonokkal lesznek kompatibilisek: T300, T306, T310, T316, T226, T230, T608, T610, T616, Z600, Z608, T630.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle